7 hónaposotok mennyi tápszert eszik egy nap?
Figyelt kérdés
Akinek tápszeres a babája és 6-7-8 hós mennyit kap, eszik meg egy nap???
Nekem 7 hónaposom alig fogadja el, reggel azzal kel, de hiába adok neki 250ml -t mindíg 150-200körül eszi meg...és este ugyan ennyi, napközbe kap tejpépet 1x, főzeléket 1x, és gyümit 1x...elég ez így??
védőnő szerint elég neki reggel este a tápszer
2010. jún. 26. 19:10
1/9 anonim válasza:
Az én babám 7,5 hós, reggel- este 180 ml tápszer, tízórai gyümölcs, ebéd főzelék, tízórai tejpép. Mostanában próbálkoztam 210 ml-t adni de ez még sok neki, csak a 180 ml megy be.
3/9 anonim válasza:
6,5 hónaposak vagyunk.Reggeli 180 ml tápszer, tízórai kb. 30-40 ml gyümölcs, ebéd tápszer 180 ml (most kezdem el kiváltani főzelékre), uzsonna főzelék kb100-180 ml(változó) vacsora 180 ml tápszer.Sztem az én babómnak kevés, alig hízik valamit...
4/9 anonim válasza:
Én egyébként nem is értem, 2,5 deci, az rengeteg! Még én sem tudnám egyhúzóra megenni. Az én 5 hós babámnál eddig 140ml a limit.
5/9 anonim válasza:
7 hós múlt, reggel, délután és este kap tápszert általában 150-210ml-t eszik meg
6/9 anonim válasza:
8 hónapos kisiam reggelire 220mili tápszer, ebédre főzelék,után 4-kor gyümölcsös-husos főzelék,este 240 mili tápszer!!
7/9 A kérdező kommentje:
na jó köszi mindenkinek, akkor kb jók vagyunk:)))
csak fura mert reggel ha korán kel adom neki és gondolom éhses ezért kel fel aztán vissza is alszik de nem eszi meg mindd...de úgylátom ugyan úgy van nálunk is a kaja, mint másnál:))
2010. jún. 26. 22:05
8/9 anonim válasza:
Hát irigyellek titeket!Az Én fiam is 7 hós,reggel 100 gr,este max 150gr tápszert eszik,többet nem hajlandó.Amúgy szeret enni,jó étvágyú,csak ne tápszerről legyen szó.Bármi más jöhet.A védőnő szerint elég neki,ne erőltessem,mert teljesen meg utáltatom vele.De azért idegesít...
9/9 anonim válasza:
Nem szereti a tápszer ízét!Az én lányom se ette, de tettem bele vaníliacukrot,meg van érte bolondulva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!