Úgy érzem már most kellene. 9honapos és ugye minden érdekli. Ha a kalyhahoz megy akkor határozottan mondom h Nem szabad, mert megegeted magad.. Néha úgy érzem érti csak nem érdekli. Ugyanis néha mosolyog és vagy tovább csinálja vagy nem.. Általában igen.
Jol csinálom!? Vagy még korai? Ti hogy csináltatok? Tippek?
Hát amúgy kisfiam is párszor próbálkozott de 1 hete már a kályha közelébe nem megy, mert egyszer majdnem hozzaert és elvettem onnan,bevittem a szobába. Másnap próbálkozott mondtam h neeeeeem!! És azóta semmi.. Csak néha nézi nagy szemekkel amikor ég a tűz..
2018. nov. 26. 21:45
13/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk 18 hosnal már fenn áll az esélye h csak nem érdekli nem? Sogornom fia 16hos és ha akarja érti ha akarja nem. :D
2018. nov. 26. 21:46
14/23 A kérdező kommentje:
9#
Tipp: mivel szépen tettem fel a kérdést szebb hangsúlyban várható azthiszem a válaszod.. Szóval légyszíves. Nem jó semmire ez a stílus! :) nem voltál durva de érezhető h lenezel.
Nem érzem bántónak. Meg szoktam h első gyerekkel mindenki kiakar oktatni meg kB kinevet..
2018. nov. 26. 21:47
15/23 anonim válasza:
Igy utolag azt mondanam h tok feleslegesen teptem a szamat 2 eves kora elott.
2018. nov. 26. 23:20
16/23 anonim válasza:
Időben vagy. Az enyém 11hós. Sztem, legalábbis nálunk nagyon fontos a hangsúly. Ha erősebben oda szólok azonnal abba hagyja, ha csak lightosan rázza a fejét, hogy nem nem és csinálja ugyan úgy.
2018. nov. 26. 23:22
17/23 anonim válasza:
Hát amint szükséges rászólni, de ennyire kicsi gyereknél nem kell várni, hogy majd hallgatni fog rád. De legyél következetes, türelmes, aztán majd kialakul. Most fogalma sincs mit jelent hogy süt, ő ebből annyit vesz ki, hogy ez érdekes, anya nem hagyja. Talán 1,5 - 2 éves lett a fiam mikor azért húzta el a kezét a fióktól (amiben a kések vannak, nyilván egyedül nem ment a konyhába) mert azt mondtam neki, hogy bibis lesz a keze. Addig meg figyelemelterelés maradt, a rászólás nem hatotta meg.
2018. nov. 27. 11:47
18/23 A kérdező kommentje:
Nem rosszból de nagyon jót nevetek. :D
Egyik azt írja elkestem, másik azt h igen már megéri a nemet,a másik azt h nem érti és úristen mit akarok. Érdekes 😅
2018. nov. 27. 12:03
19/23 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy valaki ne szóljon rá a gyermekére már csak reflexből is. Az meg természetes, hogy más a tapasztalat. Mi felnőttek sem vagyunk egyformák
2018. nov. 27. 13:11
20/23 anonim válasza:
Akik mar tapasztaltabbak, tudjak, hogy csak kesobb erti meg igazan. Addig kialakithatsz nala felteteles reflexeket, szoval ha a kalyharol az jut a gyerek eszebe, hogy te merges leszel/ kiabalni fogsz akkor nem fog odamenni. Ha a macskadat akarnad leszoktatni arrol h a kalyhara ugraljon, nala ugyanez jatszodna le. Kesobb fog csak ok-okozati osszefuggeseket megerteni. Persze ez nem azt jelenti, hogy feleslegesen szolsz ra..elvegre csak nem ulhetsz neman egesz nap mig o rosszalkodik. Csinald ugy ahogy jonak latod, de sokat ne varj meg minimum 1 evig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!