Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha apuka beteg mennyire kell...

Ha apuka beteg mennyire kell ovatoskodni a baba korul?

Figyelt kérdés
Paromnak faj a torka, be van rekedve es eldugult az orra. Gondolom azert ne puszilgassa a gyereket ( 4 honapos) de mennyire kerulje el? Ha a baba elkapja akkor neki is a torkaval lesznek gondok vagy lazas is lehet?
2018. nov. 26. 20:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha valaki jar meg erre, csak mondom h tegnapra a pici lazas lett, ugy hogy apuka hozza sem nyult, ejszaka sem velunk alszik, napkozben meg bement dolgozni tehat estenket kb 2 orat voltak egy legterben. Ma mar nem lazas de megyunk a dokihoz es viszunk pisit is kesobb ha gondoljatok megirom h mi lett az eredmeny es hogy valoban apukatol kapta e el.
2018. nov. 28. 12:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne felj ennyire a betegsegektol. En is rettegve kerdeztem a gyerekorvost mikor ujszulottem volt, hogy mi lesz ha beteg lesz? O meg csak annyit mondott, hogy akkor majd meggyogyul. Az elso megfazast- lazat vegig rettegtem, aztan mar olyan rutinosak vagyunk az orvoshoz jarasban hogy csak na.
2018. nov. 28. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!