Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanyatvágódott és nagy koppant...

Hanyatvágódott és nagy koppant akis feje . Kell vinni orvoshoz?

Figyelt kérdés
8 hónapos és egyik percben a hasán játszott a szőnyegen én egy polót akartam kivenni a szekrényből és láttam ,hogy kiült oldara és azzal a lendülettel hanyat vágódott nagyott koppant a feje nagyon sírt nem tudtam elkapni nagyon gyorsan történt .
2018. nov. 26. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
előző, ugye neked nincs gyereked?
2018. nov. 26. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tartanak bent a heim palban. Nekunk egyszer a kanaperol total fejre esett a gyerek..(tenyleg nagyot), na akkor bevittuk...elotte is voltak koppanasok, de csak a szokasos, mint nalatok is, de akkor tenyleg megijedtem. Megrontgeneztek, nem volt semmi. Semmi agyrazkodasos tunet, azonnal hazajottunk. Itthon figyeltuk 48 oran at, de kutya baja se volt.
2018. nov. 26. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:

A lányom, amikor meganult ülni, egy alkalommal izomból hanyatt vágta magát a laminált padlón, és semmi baja nem lett. Amikor már egyedül lépkedett, a játszótéren sikerült úgy megbotlania, hogy pont a homloka közepével koccolta le a kőpad sarkát. Akkor rohantam vele az orvoshoz, aki ugyanazt mondta, amit az első két válaszoló.

Figyeld, de valószínűleg semmi baja.

2018. nov. 26. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le. Heim Pálban és a Bókayban is benttartottak. Előbbinél 4 éves volt, utóbbinál 8 hónapos. A saját tapasztalatomat írtam le.
2018. nov. 27. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Két hete a fiam fejjel kiesett a kiságybol.Ne kérdezzétek hogy de feltornázta magát a leceken ki hajolt és bumm....kicsit sírt de látszólag semmi baja nem lett ennek ellenére bevittem a sebészetre ahol koponya röntgent csináltak.Semmi baja nem lett szerencsére,nekem ott azt mondták annyira “rugalmas” még a buksijuk hogy az ilyen esésektől nem lesz baja.Persze más az ha magasról fejjel érkezik a padlóra.Ha nyugtalan vagy emiatt (márpedig biztos az vagy) vidd el egy röntgenre :) a fiam másfél éves egyébként
2018. nov. 27. 09:46
 16/17 anonim ***** válasza:

7,5 hónapos a lányom.

Mióta megtanult állni, szerintem nincs nap, hogy el ne vágódna a padlóra :D

Persze, hogy nagyon sír és persze, hogy nem tudod elkapni, ezek gyorsan történnek.

Vedd lazábbra, mert ettől csak cifrább dolgok fognak történni ahogy növekszik.

2018. nov. 27. 14:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindenki megnyugodhat jól van a picur 🤗.Pont olyan kis komisz mint szokott lenni .Köszi a válaszokat .
2018. nov. 27. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!