Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mesztelenkedtek a baba előtt?

Mesztelenkedtek a baba előtt?

Figyelt kérdés
Ha igen, szerintetek meddig normális?
2018. nov. 22. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért ne? Ez még a 8 éves kisfiamnak sem jelent gondot, bár ő már egyedül fürdik, de van, hogy behív valaminek, vagy ha éppen öltözködés közben bejön a szobába, vagy nálunk a fürdőben van a WC is, így van, hogy éppen fürdök, neki meg el kell mennie WC-re is, így simán bejön.

Amíg őt nem zavarja a meztelenség, addig én biztos nem csinálok ügyet belőle. Nyilván azért kiskamasz korban már máshogyan fog a kisfiam gondolkodni ezen a téren, gondolok itt 10-11-12 éves korára.

Sőt, ha lányom lenne, ott még később sem. Még a mai napig is simán megfürödnék úgy, hogy ha éppen anyukám vagy a nővérem bent volna, vagy átöltözök előttük.

2018. nov. 23. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom, ahogy megtanult beszélni, ránk szólt, hogy öltözzünk fel. (Nem totál meztelenül szaladgáltunk előtte, hanem alig öltözötten, és őt még ez is zavarta.) Baba korában nem csináltam belőle problémát, mostmár viszont odafigyelek. Úgyis látni fogod, ha zavarja.
2018. nov. 23. 21:28
 13/14 Coffelia ***** válasza:

Igen. Sőt, a babával közösen is kádfürdőztem, úgy, hogy előtte tisztára zuhanyoztam magam. A piciknek ez még nagyon jó, ismerős mamaszag, langyos víz, nagyon sok bőrkontaktus, bensőséges és fontos élmény, építi a korai kötődest, besegít a megfelelő hormonális folyamatokba, erősíti az ősbizalmat. Nálunk két szopisztrájk ezzel oldódott fel és múlt el.

Hogy meddig normális a meztelenség? Ameddig valamelyikünk nem érzi tőle tavarban magát. Ha csak egyvalaki kínban van az egyenletben, akkor eljött az ideje véget vetni neki

2018. nov. 25. 23:18
 14/14 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hogy mesztelen/meztelen vagy előtte ha az illető egy baba
2021. júl. 26. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!