Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik hogy a fogzástól van?

Létezik hogy a fogzástól van?

Figyelt kérdés
Napi 3x-4x kakil a 14 hónapos lányom. A déli ebéd kijön belőle este. Nem folyik a kaki de jó laza és picit nyálkás. Kicsit taknyos is. Nincs láza, étvágya változatlan /sosem volt nagyétkű, de most is eszik rendesen/ Kedélye is jó. Jelenleg már 12 foga van és már szinte tapintható a felső szemfoga. Létezik hogy a szemfog miatt kakil ennyit? Kb. 5 napja van ennyi széklete.
2010. jún. 26. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet.. de én azért megmutatnám a dokinak mert ha tényleg nyálkás a széklete az nem jó.. hogy érted hogy a déli ebéd kijön belőle este? hány?

vagy látod a darabokat benne? akkor az emésztése nem jó ha meg hány az tuti nem a fogzás miatt van.

hivd fel a dokit v. a védőnőt és ő majd eldönti mert kétesélyesnek tünik - nekem legalábbis-

2010. jún. 26. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogzástól nincs hasmenés vagy sok kaki, ez csak babona.

Hányt, taknyos, laza és nyálkás a széklete, ez inkább valami fertőzésre utal.

2010. jún. 26. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem hányt. Hanem a kaja színéből tudom hogy az aznapi ebédet este kakilja ki. Ha zöldet eszik zöldet kakil este ha sárgát akkor sárgát kakil. Nem nagyon taknyos de a nyálka gondolom a takony miatt is lehet a kakiban.

Megyünk jövő héten dokihoz, de kíváncsi lennék másnál mik a tapasztalatok. És darabok is vannak a kakiban ha nem rágja meg kellő képen a kaját!

2010. jún. 26. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Rota vírusunk van, nem a fogzástól fosott.:(
2010. jún. 30. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!