Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli babát csak 4 hetes...

Téli babát csak 4 hetes korától lehet kivinni?

Figyelt kérdés

Kislányom nyári baba volt és az első, így nem volt gond.

De januárban érkezik a tesó. Lánykámat pedig iskolába kell vinni. Beszérzés alatt van egy travel systemes babakocsi, hogy megkönyítsük minden napunkat. Apuka max két hét szabadságot tud kérni a szülés után (ha kap annyit).

Volt valaki hasonló helyzetben?

2018. nov. 20. 13:32
 1/9 A kérdező kommentje:

* 4 hetes korától, ezt olvastam egy babás honlapon.

Bocsi a buta kérdésért kislány korom óta nincs női példa előttem és mint írtam lánykám nyári baba volt, tapasztalatom sincs ezt hogy oldjam meg.

2018. nov. 20. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

??

Dehogyis, és akinek a férje nincs szabadságon a másik gyerek nem megy iskolába? Ugyanúgy lehet már naposan vinni , nem cukorból van.

2018. nov. 20. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Januári lányom már 2hetesen vittem mint márciusi fiam.

:)

2018. nov. 20. 13:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom másnál hogy van. Fogalmam sincs. Azért kérdeztem.

Mikor húgom született én nem mentem oviba, mert nem volt aki elvigyen. De az megint más volt. Akiknél kicsi a korkülönbség az evidens.

2018. nov. 20. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Engem anyukám, már 1 hetesen kivitt sétálni babakocsiban februárban,nem lett semmi bajom.Elmondása szerint kint aludtam a legjobbakat.Szintén februárban fog születni a lányom és én is kifogom vinni sétálni. Jól fel kell öltöztetni és akkor nem lesz baj.
2018. nov. 20. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Az én lányom is januári. 2 hetesen már vittük sétalni. Bármelyik nap jöhet a tesó, ő sem lesz egy hónapig karanténban, főleg, hogy a nagyot oviba kell vinnem.
2018. nov. 20. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező , lehet , hogy csak nyári babád van, meg nincs ismerős aki segítsen , viszont józan ész, hogy vannak hidegebb klímájú országok, Skandinávia, Oroszország, Canada, ott is vannak ám gyerekek. Egyszer a radiológia tanárom mesélte, hogy Oroszországban volt és - 45 °-ban gyalogoltak. És igen, volt a gyerekek is az utcán. Finnországban pedig - 20 °-ig kint alszanak az óvodások a levegőn.

Ehhez képest Magyarországon az elmúlt 10 évben alig volt - 5 ° alatti hömérséklet..

2018. nov. 20. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Decemberi a fiam. Apa nem kapott szabit szülés után. Mi videken lakunk ő Bp-en dolgozott csekket feladni, gyógyszertárba menni, boltba menni el kellett menni kapott jó meleg ruhát betakartam és mentünk. Kint kb. 10 perc alatt elaludt :) makk egészséges és boldog kisfiú.
2018. nov. 20. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Dec. eleji lányunkat 2 hetes kortól vittem, de pl varratszedésre is jött velem 1 hetesen, meg ugye a kórházból is hazavittük... 😄 A második februári, vele is így tervezem.
2018. nov. 20. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!