Decemberi babát, hány hetes korától lehet kivinni? Nem is nagyon sétálásra gondolok, hanem inkább kocsival, de azért picit érintkezne levegővel is?
Dec. 16-án született a fiam.
10 naposan már 20 perces sétára mentem vele, de a szobábna sarkig nyitotta balaknál aludt minden délután (persze felöltöztetve).
Szerintem pont nem a hidegben való séta, hanem a zárt térben lévő bacik, vírusok a veszélyesek ebben az időben.
Piacra, sétálni, kisboltba napi szinten mentünk, de pl. a TAJ kártya intézéséhez biztosan nem vittem volna egy 2-3 hetes gyereket, ahogy mondjuk Tesco-ba sem.
Mi is sétáltunk már 1 hetesen a decemberi babámmal.
No de ügyintézni nem vinnék 1 hetes babát és még a bevásárlással is várnék vele...
A papírokat intézd postán, valakit kérj meg, hogy adja fel, ne te állj a postán az újszülötteddel..
Elvileg 1 hét múlva szülök és én is úgy tervezem, hogy 1 hetesen már elkezdem szoktatni a levegőhöz, hogy 2-3 hetesen már le tudjunk menni, akár csak egy rövid kutyasétáltatás erejéig.
A babák (és senki) nem a hidegtől fázik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!