Hogyan éljük túl? Hétfőn orvoshoz kell mennünk Debrecenbe (vidékiek vagyunk), úgy néz ki, hogy kb.5-6 órát kell ott töltenünk.
Miért ne élnétek túl? Nem kell ennyire parázni egy kis kiruccanástól! Más már külföldre viszi az ennyi idős gyerekét ( na azért nem én).
Hozzá kell szokni és szoktatni a gyereket az ilyesmihez. Nem csak mindig otthon ülni. Nem tudom nálatok hogy vn, de van egy vidéki ismerősöm, aki a kertkapun sem viszi ki hetekig a gyerekét.
Azt nem írtad de gondolom kocsival jönnétek: kocsiban lehet szoptatni, pelenkázni és akár be lehet tenni a babakocsit pár játékkal. Akár a Klinikára, akár a Kenézybe jöttök el lehet kicsit tologatni babakocsiban. Még kirándulásnak is fel lehet fogni Pl a Klinika olyan, mintha erdőben sétálnátok, de akát tényleg elmehetek utána egy kis nagyerdei sétára.
A lányom pont ennyi idős volt, amikor a Balatonon nyaraltunk. A kocsi kalaptartóján tettem tisztába ( a csomagtartó felől) Így kényelmesebb volt mint az ülésen. Etettem az autópályás pihenőben, strandon, hajón, kikötőben, étteremben. Ahol éppen voltunk. Igaz ő tápszeres volt, de az még nagyobb kinlódás, hogy mindig legyen nálam forralt víz, kutyulgatni, hűteni stb.
Egy debreceni 2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!