Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan éljük túl? Hétfőn...

Hogyan éljük túl? Hétfőn orvoshoz kell mennünk Debrecenbe (vidékiek vagyunk), úgy néz ki, hogy kb.5-6 órát kell ott töltenünk.

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos igény szerint szopizik, a cumit, cumisüveget nem fogdaja el. Mostanában a fogzás és az idő miatt elég nyűgös.
2010. jún. 26. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk,pont ennyi idős volt, a babóm jobban bírta mint én....Odafele szinte aludt,vissszafele is,vittünk egy csomó játékot a kocsiba,babakocsit, ha nyűgös lenne,kicsit tologatni benne,mi ráadásul több órátvártunk hiába volt időpontunk. Röntgenre vártunk miközben etettem, a váróban az asztalon pelenkáztam....neked legalább nem kell azon aggódni,hogy készítsd el a tápit,legyen meleg víz stb:)Kocsiba megszoptatot,mi ráadásul télen mentünk nagy hóban féltünk, hogy elakadunk,meg le fel öltöztetni..Azóta már voltunk 2x, abból egy a műtét volt.Most vagyunk 11 hónaposak.
2010. jún. 26. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért ne élnétek túl? Nem kell ennyire parázni egy kis kiruccanástól! Más már külföldre viszi az ennyi idős gyerekét ( na azért nem én).

Hozzá kell szokni és szoktatni a gyereket az ilyesmihez. Nem csak mindig otthon ülni. Nem tudom nálatok hogy vn, de van egy vidéki ismerősöm, aki a kertkapun sem viszi ki hetekig a gyerekét.

Azt nem írtad de gondolom kocsival jönnétek: kocsiban lehet szoptatni, pelenkázni és akár be lehet tenni a babakocsit pár játékkal. Akár a Klinikára, akár a Kenézybe jöttök el lehet kicsit tologatni babakocsiban. Még kirándulásnak is fel lehet fogni Pl a Klinika olyan, mintha erdőben sétálnátok, de akát tényleg elmehetek utána egy kis nagyerdei sétára.

A lányom pont ennyi idős volt, amikor a Balatonon nyaraltunk. A kocsi kalaptartóján tettem tisztába ( a csomagtartó felől) Így kényelmesebb volt mint az ülésen. Etettem az autópályás pihenőben, strandon, hajón, kikötőben, étteremben. Ahol éppen voltunk. Igaz ő tápszeres volt, de az még nagyobb kinlódás, hogy mindig legyen nálam forralt víz, kutyulgatni, hűteni stb.

Egy debreceni 2 gyerekes anyuka

2010. jún. 26. 09:33
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. jún. 26. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgálatra mentek? Mert ahol a 6 hetes kontrollt csinálják a Klinikán, ott van szoptatószoba, ha esetleg emiatt aggódsz.
2010. jún. 26. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
A Kenézy-be megyünk, a nefrológiára.
2010. jún. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!