Hol találok gyermeknőgyógyászt Debrecenbe?
Figyelt kérdés
Tudna valaki segíteni abban hogy 9 hónapos lányom számára hol találok gyermeknőgyógyászt Debrecenben?
Kisajak összenövési probléma.
2011. szept. 9. 13:58
1/7 anonim válasza:
Vidd el a házi orvoshoz,és majd ő megmondja.
3/7 anonim válasza:
Egy nagyon kedves régi ismerősöm nőgyógyász(fiatal nő).Esetleg ha gondolod megadom a számát és hátha tud segíteni!!!!
4/7 anonim válasza:
A Dózsa Györgyön Nagy István Géza az.Én nem csípem,de tudom h ő az is.Magánrendelő van ott.Az a sárga tömb a posta mellett.
5/7 anonim válasza:
Bocs,hogy offolok,de nekem Nagy I. Géza a körzetes dokim,gondozásra is hozzájrok.Inkább ne oda vidd,ha lehet...
6/7 anonim válasza:
15.28 vagyok.Nekem is Nagy I.Géza a körzetesem,az egy állat!!!:(((
7/7 anonim válasza:
utsó előtti vagyok.Én most voltam nála rákszűrésen 24 hetes terhesen (miért kellett most azt nem tudom).Majd meghaltam a széken,annyira fájt és azt mondja:"ne feszítsen ennyire,képzelje magát a helyembe".Mondom tán inkább fordítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!