Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam így sírni? Altatási...

Hagyjam így sírni? Altatási problémáim vannak, már a YouTube-n nézem, hogy másnál hogy van.

2010. jún. 25. 23:01
 1/7 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy én altatom rosszul a babám, hogy inkább sétálok vele, nem hagyom sírni?

Feküdjek mellé és próbáljam ki, hogy meddig sír, vagy elalszik-e?

2010. jún. 25. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
4,5 hónapos a lányom, be teszem a kiságyba, jó éjt puszi, zene bekapcs, majd ha elkezd sírni pár percet várok, bemegyek be adoma cumit, megsimogatom, kijövök és ezt addig csinálom még nem alszik el. vagy úgy hajnalban én előbb elalszom mint ő mert el kezd gagyogni, hagyom és egyszer csak el alszik. egy kis sírástól nem lesz semmi baja
2010. jún. 25. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagytam őket sírni. A nagyfiam három éves, amíg szopizott, addig cicin aludt el (15 hónapig), azóta énekelek, mesélek neki (mellette fekszem, fogja a fülem). A kicsi 15 hónapos, ő még cicin alszik el...
2010. jún. 26. 06:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első válaszoló írja, tökéletes!!! (Ferber módszer)
2010. jún. 26. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem hagytam sírni. Elringattam, ha bealudt átraktama kiságyba .1 éves koráig ringatÁssal aludt el, utánna pedi mellèfeküdtem simogattam és elaludt. Nem bírom hallgatni ha sír, inkább felveszem megnyugtatm és kitalálom mi baja, de lehet csak kis közelségre vágyik. Úgy gondolom az a dolgom hogy ott legyek mellette ha sír vagy valami gondja van.
2010. jún. 26. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Szintén az első válaszoló módszerével értek egyet. Az elsó gyerekemnél nagyon bejött, most 3 éves és a hasfájós időszakot leszámítva így altattam. Soha nem volt gond vele. A második babám 6 hónapos, na ő már keményebb dió. Szerencsére az esti elalvással nincs gond, de a délutáni néha 1 óráig is eltart, ilyenkor van hogy 15X is bemegyek hozzá 5-10 percenként, de a végén mindig sikerül.
2010. jún. 26. 09:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor mennyit alszik a kisbabád, ha 1 óráig is eltart az elalvása? Nálunk sokszor csak 40 percet-1 órát alszik a kisbabánk.
2010. jún. 26. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!