Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi egy 5 és fél hónapos...

Mennyi egy 5 és fél hónapos baba alvásigénye?

Figyelt kérdés
Az én babám délben egy két órát alszik, utána estig fent van. Emiatt már öt-hat órakor nagyon nyűgös, alig várja a fürdetést.Délután viszont nem akar aludni.
2008. nov. 5. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg délután is letenni, ha másképp nem, akkor iktass be egy sétát olyankor, tuti alszik egy kicsit. Az változó, h kinek mennyi az alvásigénye, de ezekszerint a te babádnak még szüksége van egy 1-2 órás csucsura :)
2008. nov. 5. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is pont most 5 és fél hónapos:), nekünk is egyik napról a másikra lett más az alvás igénye! Leírom nekünk milyen most egy napunk.

5-6 között kelt és eszik egyet, majd 7:30-ig alszik, 9-kor tízóraizik, 10-11-ig alszik, majd séta, legkésőbb 13-kor ebéd, majd alszik 14-15-ig, és utána megint egy séta 15-17-ig, különben nem marad meg 17:30-18:30-ig fürdés majd vacsi és még 21-22 óra között kér még egy adag tápszert! Éjjel felsír olyan 1 óra körül, de szerencsére megnyugtatom nem kell neki semmi és visszaalszik! Mi tápszeresek vagyunk, így ha szomjas akkor gyümi és zöldséglével kínálom, mert a vizet nem fogadja el.

Összesen ha jól számolom délelőtt alszik 3 órát, délután meg 1-et és a fürdés után alszik a megszakításokkal többet!

De ha nem jól számoltam volna, kérlek írd meg!

Remélem tudtam segíteni! Azt nem tudom mit csinálj a babáddal, mert én sem tudok most kiigazodni az én lánykámon!

Boldog babázást kívánok, szintén 5 és fél hónapos anyuka!

2008. nov. 5. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, kisfiam 5 hónapos volt, mikor beállt a mostani napirendunk. Eszerint legkésobb 8kor kel, és elalszik 11 korul max. 2 órát, este 9korul megy aludni. Napkozben csak akkor alszik, ha délelott nincs meg a 2 óra, akkor kipótolja, de ez a maximum. Nekem kevésnek tunik, de pici korátol rossz alvo. Most 7,5 hónapos. Azt olvastam valahol, ebben a korban átlag napi 16 órát alszanak a babák. Bízzunk benne, hogy tudják a babák, mennyi alvásra van szukséguk.
2008. nov. 5. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!