Három hónapos baba alvásigénye. Ez normális?
Kislányom szerintem nagyon sokat alszik, ami persze jó, csak aggódom, hogy normális-e. Leírom, h kb mennyit alszik:
este kb 11-től hajnal 5-6ig, akkor szopi, majd alszik még 9-10ig szopi, ekkor fentvan, de kb csak egy-másfél órát, aztán alszik megint 1-2ig, szopi, majd fentvan megint egy -másfél órát, aztán megint alszik - általában ekkor levegőzik, ezért babakocsiba kb 2-3 órát, szopi, majd megint kicsit fentvan kb 1 órát és még fürdés előtt is egy órát. Leírva tiszta mormota...Ha fentvan , akkor szépen elvan, játszik, de hamar elfárad, és ásítozik,sír muszáj lefektetni.Ez normális?
Nekem ez normálisabb, mint amit az én lányom csinált, mert ő meg nem aludt semmit sem nappal 3-4 hónapos koráig!
Oké, este aludt, így nem aggódtam, de napközben...miközben meg azt hallgattam állandóan, hogy de hát egy babának aludnia kell!!!
Ja, és babád este is jól alszik, úgyhogy egyszerűen csak jó alvó szerintem.
ez a normális.
az én 3 hónapos babám kétszer félórát alszik napközben, meg esetleg még egyszer 10 percet...gondolhatod...
Szia!
Az én 11 hetes kisfiam este kb.9-től reggel kb.9-ig alszik.Evés,utána 1 órát fönt van és 2-t alszik.Ezt mindig így csinálja napközben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!