Nagyon kizökkenti a megszokott napirendből 1 hét
nyaralás 7 hós kisfiamat?
Figyelt kérdés
"sokan"megyünk ezért aggódom.Papa,mama,gyerekek stb...az egész család.Persze viszem az itthoni megszokott dolgait,de 10 ember úgysem tud hozzánk alkalmazkodni teljesen 1 héten át.
2010. jún. 25. 22:23
1/6 anonim válasza:
Az étkezés,az altatás essen a megszokott idő pontra és nem lesz gond
2010. jún. 25. 22:25
2/6 A kérdező kommentje:
Főleg az alvás miatt aggódom.Ő este 8 kor már aludni szokott.Hát elég nagy hangzavar lesz még ott este 8kor...ki tudja meddig.Mármint éjjel..
2010. jún. 25. 22:29
3/6 anonim válasza:
Mi 9 hónapos kisfiammal most voltunk először 3 napot nyaralni! szerencsére annyira jól bejáratott napirendünk van, h simán tudtam mikor éhes, álmos. Hidd el, a babád tudni fogja h mikor szeretne aludni. Mi a babakocsit vittük magunkkal minden hova, ha alvásidő volt abban aludt! estére meg úgy elfáradt, h evett és már aludt is!!! Úgyh nyugi!!!!
2010. jún. 25. 22:37
4/6 anonim válasza:
Mi is tavaly az akkor 7 hónapos kislányommal voltunk egy hétre nyaralni a balcsin szintén nagy társasággal.Imádta:)
Az evést de inkább az alvásidőt betartottam és egy percig nem volt gond,nagyon jókat aludt,sőt este még egyszer kétszer boritottam is az alvásidejét hogy azért el tudjunk menni sétálni, étterembe, de a babakocsiban elaludt ha fáradt volt és mikor hazaértünk beraktam a kiságyba és kész, észre sem vette.
Mikor hazajöttünk akkor sem volt gond a visszaállás.
2010. jún. 29. 21:07
5/6 anonim válasza:
A napi rutint muszáj megtartani, akkor nincs gond. Különben eléggé kizökkenti, igen. Ezt szerintem a többi családtag is megértheti, hogy a pici alszik, legyen csend. De őszinte leszek, én bizony már az egy napos családi kézről kézre adjuk a gyereket műsort is alig birom, mert utána teljesen össze van zavarodva és sirós lesz a kisfiam. Úgyhogy mi 3-asban jöttünk most nyaralni, és ez igy rendben is van. De bizony este mi tartjuk az ő napirendjét, nem ő a miénket. Sok sikert!
2010. jún. 29. 21:42
6/6 anonim válasza:
Tavaly volt 7 hós a babám, mikor nagy baráti társasággal nyaralni mentünk. Betartottam a szokásos kis napirendjét: evés, alvás, fürdetés. Hogy éjjel buliztak a többiek, és hangoskodtak, őt egyáltalán nem zavarta szerencsére. Persze nem ordított zene vagy ilyesmi, csak hangosan röhögtek meg ilyesmi. Nem volt semmi gond, mikor hazajöttünk, minden ment tovább, ahogy előtte.
Ő még nagyon pici, neki az a lényeg, hogy te ott legyél. Hogy hol vagytok konkrétan és kikkel, az őt nem érdekli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!