Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam vizelete nagyon eros...

Kisfiam vizelete nagyon eros illatu (azt is mondhatnam hogy nagyon kellemetlen szagu) Ruhan keresztul is erzodik, csak par nap ota. Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Azt jelenti, hogy erős gyulladás van, a négy keresztes nem jó, genny van a vizeletben. Azért kell nefrológia, mert lehet belőle akár vesemedencegyulladás is. Mindenképp doki.
2010. jún. 27. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

mindenképp kérj vizeletvizsgálatot a dokidtól, ad egy vizeletgyűjtő zacsit, majd amikor sikerült pisimintát venned ezzel a picidtől azt gyorsan elviszed a dokihoz, ő egy teszttel megnézi, hogy van-e gond. Inkább legyen egy felesleges utatok, minthogy későn vedd észre, hogy valami vbaci okozza.

Nálunk is volt így, és mostanában is érzem néha, de nekünk minden rendben volt, én azzal kötöm össze nálunk ha keveset iszik, akkor töményebb a pisije. (a fiam anyatejes, vizet, max fél decit iszik egész nap)

2010. jún. 27. 20:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Ilyen volt nálunk is, bár akkor 2-3 hónapos volt csak a babám, nem emlészme pontosan. Én szerintem már az agyára mentem a védőnőnek és a doktornőnek is. Vittünk vizeletmintát és semmit nem találtak benne, de én olyan erős pisi szagot éreztem állandóan, bármilyen sűrűn cseréltem. Pampers pelenkát használtunk, váltottam és nem éreztem utána a Liberonál. Éjszakára most is Pampers van, mert a Libero nem bír annyit nálunk.

Szóval vigyél vizeletet, a dokid is meg tudja nézni, a gyógyszertárban pár forintért lehet kapni vizeletgyűjtő tasakot.

Aztán, ha nem mutat ki fertőzést, másfajta pelust vegyél esetleg, ha nem múlik el.

2010. jún. 27. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Lányomnak is így volt, azt hittem csak kevesebbet ivott aznap, de 2 nap múlva hőemelkedése, majd láza is lett. Végül mehettünk is az ügyeletre éjjel és bent is tartottak a kórházban, mert csak 5 hetes volt a kislányom. Vesemedence gyulladása volt, vagyis neki is baktériumok voltak a vizeletében. 4 hétig antibiotikum kúrát kapott :( Holnap menj le a gyógyszertárba vizeletes zacskóért és a háziorvostól kérj beutalót a laborba! Jobbulást!
2010. jún. 27. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:

ha gyulladása lenne, akkor az fájna neki, sírna, lázas lenne még mielőtt a pisinek szaga lenne...

Igyon több folyadékot és elmúlik.

2010. jún. 28. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!