Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki tejpépeket, vagy tejbedará...

Aki tejpépeket, vagy tejbedarát ad a picinek, kb 6 honapos babának, az hogyan adja? Rávan irva, hogy kanállal kel, de pl a jo éjszakát tejbedarát lefekvés elött nem tudom kanalasan adni, már álmos, éhes olyankor. Jaj meg amugyis nagyon folyékony.

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
én sinlacot adok neki,fél 8 körül vacsizik,6 körül kapja meg kanállal.akkor még nem álmos.
2010. jún. 25. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Eleinte 6 hónaposan a tejpépet uzsira adtam. Nem is annyit, amennyi a dobozra volt írva, mert az nagyon sok. A fiam nestléset eszik, a dobozon az van, hogy 9kanál porhoz 150ml víz. Először 3 kanál porhoz 50ml vizet adtam, azt sem mindig ette meg. Mostmár 6 kanál porhoz 100ml vizet teszek, és 7kor eszi meg, utána fürdés, majd még egy nagyon kicsi tápszer és alszik reggelig...

Ma 9hónapos. :D

Egyébként a tejpépet olyan állagúra csinálod, amilyenre akarod. Van, aki hígabbra hagyja, van, aki sűrűbbre. A fiam csak a jó sűrűt eszi meg, tényleg már szinte olyan az állaga, mint a tejbegríznek.

2010. jún. 25. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk a cumisüvegen sosem ment át e tejpép, ezért mindig uzsonnára kapta. 3 nagy púpos evőkanálnyi porhoz adtam 90 Miki vizet, de majdnem melegen, elkevertem, hagytam 1 percig dagadni addig pont langxosra hűlt és besűrűsödött. Szerintem nem elég meg a víz és nem dagadni meg neked ezért folyékony!
2010. jún. 25. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi de össze vissza ír a telefonom. Nem elég meleg a víz és nem tud megdagadni a por.
2010. jún. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!