Ötletes ajándék 1 éves babának?
Sziasztok!
A nővérem kisfiának most lesz az első születésnapja ás nincs semmi ötletem, hogy mit vehetnék neki. Azt, hogy beállítsak egy hagyományos játékkal, amelyik villog és zenél, csak hogy lekösse a gyereket annyira pofátlannak találom (főleg azért, mert ilyen közeli rokonom, másrészt ezt inkább nem közeli családtagok, vagy vendégek szokták hozni).
Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy még csak 16 éves vagyok, ergó a zsebpénzemen élek, és az ajándék bele kelljen, hogy férjen olyan 3500 forintba.
Ahhoz, hogy ötletes, saját ajándékot készítsek, nem vagyok elég ügyes (=
Válaszotokat előre is köszönöm!
16/L
Szia!
Az ő korabeli gyerekeket érdeklik már a képes könyvek(pl.Lépésről-lépésre a szavak)Ez van meg a lányaimnak is,ebben van többféle,ami megtanítja a kérdésekre a választ pl.hány lába van a csirkének?stb....Mit tesz reggelente,amikor fel kel az ágyból?Nagyon jó könyvek és 1000 ft a könyves boltokban,tesco-ban is van.Ráadásul korosztályra bontja a foglalkozásokat,melyik korosztálynak mit érdemes és jó tudnia,kemény lapos,nem tudja összegyűrni.Meglátod,nagyon jó.Már vagy ügyesen gurítja a labdát,vagy tanulgatja,annak is biztosan örülne,pláne,ha a kedvenc mesefigurája van rajta.Egy plüss állatkának is biztosan örülne(bár gondolom biztosan van neki).Rakosgatós játék,pl torony.Karikák,amiket egymásra lehet tenni.Tesco-ban 1000-ért van és szeretik az enyémek is.Kockák,amiből tornyot építhet.Játék telefon,homokozós játékok.
Hírtelen ezek jutottak eszembe,remélem van közte olyan,ami jó ötlet és tudtam segíteni!?:)
Ajándékötlet:
1. Veszel egy kicsi (10-15cn átmérőjű ) labdát, kb. 300 Ft
2. Veszel egy csomag színes 25/50 db-os lufit, felfújod őket. Autópumpával hamar megvan. Hogy mennyit, az a "bulikecó" méretétől és a vendégek számától is függ. Én simán felfújtam 50 db-ot a lányom szülinapjára, "megőrültek" érte a gyerkőcök. Kb.800-1000 Ft
3. Aranyos képeslap. Kb 200-350 Ft.
4. Néhány sor a képeslapba. 0 Ft :)
5. Ötlet, hogy mit írjál : 0 Ft
"Drága Balázs! Szeretettel köszöntelek születésed első évfordulóján! Immáron hivatalosan is magad mögött hagytad a csecsemőkort és kisgyerek lettél! :) Azt mondják, hogy egy gyermek élete első évében választ kap a legfontosabb kérdésekre : Jó és szelíd a világ? Úgy általában véve megbízhatok az emberekben? És vajon engem szeretnek-e? Igen, igen,igen! - Te ezt kaptad válaszul. Édesanyád áldozatos szeretete, édesapád odaadó gondoskodása, nagyszüleid áhítatos csodálata vezetett el idáig. Nagyon-nagyon szeretünk! És ha bármikor szükséged lesz egy jófej nagynénire, mindig itt leszek Neked! :)
Boldog szülinapot! Szeretlek. Edina"
Persze hatásosabb, ha a saját neveiteket írod bele. :) A nővéred tuti bőgni fog a meghatottságtól - és megőrzi a levélkét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!