8 hónapos kialánynak lehet felgumizni a haját? Félek hogy kiszedné és mikor nem figyelem lenyelné, pedig elég hajas baba .
Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 20:42
1/6 anonim válasza:
En is ettol felnek, eszembe nem jutna.
2/6 anonim válasza:
Ne akkor rakd bele a hajába, ha mész főzni, de ha úgyis vele foglalkozol, nyugodtan lehet egy kicsit a hajában. Bár az enyém nem tűri azóta se, másfél éves, kiszedi. Persze mindent a szájába vesz, nyilván nem akkor próbálkoztam én sem, amikor máshova is figyeltem.
3/6 anonim válasza:
Pici szilikon gumi! Hónapok óta ilyennel copfozom az 1 évesem haját, nekem is feladat kivenni, ha kicsi a körmöm. Cuki csatokkal is próbálkoztunk, azt kb még bele se teszem a hajába, már ki is kapja.
4/6 anonim válasza:
Hát figyeld, akkor nem nyeli le.
Vagy vágd le a haját.
6 hónaposan már copfoztam a lányom haját, mert hosszú volt. Sose volt alkalma úgy kivenni, hogy ne lássam.
Rövid időn belül meg is szokta, eszébe nem jutott kiszedni. Csak ha rosszul csináltam és húzta. Csatokkal, hajpántokkal már nem ment így. Mi is apró szilikongumit használtunk.
5/6 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha elviszed fodrászhoz és levágatod a haját.
6/6 anonim válasza:
En frufrut vagtam neki amig nem viselte el a hajgumikat. 2 eves kora ota elviseli, most lenovesztjuk a frufrut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!