Mit csinalnak ha vasarlasi manias vagyok?
Nem mánia, csak unatkozol. Én is egy ideig evvel kötöttem le magam a baba mellett.
Majd később, ha már vigyáznod kell, hogy ne szokjon hozzá, magadtól leállsz vele.
Én is többször látogatok fel webshopokra de azárt fékezem magam. Önuralom kérdése.
Fogd vissza magad. Véded vele a környezetet ha nem vásárolsz ész nélkül főleg új cuccokar, jót teszel a családi kasszának vele (inkább tedd el azt a pénzt neki mikor majd oviba megy sokkal gyorsabban amortizálódnak a dolgai és jönnek a fizetös programok stb nem lesz hétvége 10 ezer alatt...)
A férjem ezt úgy oldotta meg, hogy kiszabott nekem egy havi keretet. Az én lelkiismeretemre van bízva, hogy betartom-e, és segít, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával.
Régen simán elvertem 60 ezret egy hónap alatt, most 15 ezerből megoldom. Ha marad az adott hónapban a keretből, azt átviszem a következő hónapra.
Persze, ez mindenképp lehet kényszeres. Van akinél specializálódik, pl. hordozókendőre.
Ez a havi keret jó ötlet. Különíts el egy meghatározott összeget és ha törik, ha szakad, azt ne lépd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!