A tescos pelus és a libero tényleg szinte ugyanolyan minőségű?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a tescos(zöld) pelenka dettó, mint a libero. Mivel árban nem mindegy, elgondolkodtató, csak nem szeretnék kiütéseket a kisfiamra, se sok pisis cuccot( gondolok itt arra, hogy kifolyik esetleg). Aki már használta, légyszi írja le a tapasztalatait! Üdv egy 3 hónapos kisfiú anyukája.2010. jún. 25. 12:48
1/13 anonim válasza:
Ez nem tudom, a DM-es az nagyon jó.
2/13 anonim válasza:
Vegyél inkéább Dm-est, tescos helyett
3/13 anonim válasza:
A Tescos nagyon jó, mi szeretjük. Loberonk nem volt így nem tudom.
4/13 anonim válasza:
Az én fiam a Libero-tól volt kiütéses és mi a Tescos zöld pelust meg a dm-est használjuk!!:)
5/13 anonim válasza:
tescos párizsit, virslit ettél már?
6/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg a pampers premium care-t használjuk 3-6kg-ig és használtuk a 2-5kg-ig liberot. Hasonló minőségűt keresek. Olyat ami textil szerű borítású, nem műanyag. Zöld pamperst is próbáltunk, ez az említett műanyagos, amitől a gumis résznél a baba tiszta piros volt. A dm-es milyen és mennyibe kerül? Megéri váltani? A mostanink 39Ft/db-ra jön ki.
2010. jún. 25. 13:06
7/13 anonim válasza:
A Lila, most már zöld Tescos nem műanyagos kívül, csak a gazdaságos fajtája. A színes márkás, az szuper pamutos külsejű és az éjstzakát is kibírja.
8/13 anonim válasza:
Nekem nem jött be a tescós, igaz a pampers sem. Nekünk kisebb korban csak a Libero vált be, most már másfél éves, a DM-eset is tudjuk használni.
9/13 anonim válasza:
Én nem szerettem a tescóst,nem is használtam csak egy csomaggal.Mi a dm-essel kezdtünk, majd a liberora váltottunk,azt használjuk a mai napig,lassan 10 hónapos a fiam.Soha nem volt még baleset,a gumis hátsó rész nagyon jó.Én a dm-ben veszem mindig 25 százalék kedvezménnyel,most a 4-es méretet használjuk, az 4500 körül van 88 darab, és ebből lejön a 25 százalék.A 3-as ami nektek kell szerintem 4000 egy csomag,kedvezménnyel három.De nem emlékszem abban mennyi volt, így nem tudom a darabárat sajnos.A dm-est is kipróbálhatod,ha van pontgyűjtőd és elég pontod,abból is lejön 25 százalék, pár forinttal olcsóbb darabja,csak annak nem gumis a háta,de minőségre a liberora hajaz.Nekem a pampers nem vált be,bár egyiktől sem lett piros, de nekem a gumis derék nyert.
10/13 anonim válasza:
Köze nincs egymáshoz a kettőnek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!