Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még itt más ekkora baba...

Van még itt más ekkora baba is? Babám most töltötte az egy évet és 12 kiló!

Figyelt kérdés

Most voltunk az 1 éves státusz vizsgálaton és 11 kiló 90 dekának mérték a kincsem! Itthon nem szoktam méregetni, de ezt kicsit soknak tartom. 2 hónapja 11,2 kg volt, azóta nem eszik többet, de sokkal aktívabb, többet mozog, mászik, most kezdett járni. Doki mondta diétáztassam.... amúgy nem kövér, mert elég hosszú hozzá, 80 cm körül. Ismerek nála sokkal hurkásabb kicsiket is.

Van másnak ilyen "nagy " babája? Titeket is megszólnak néha?

2010. jún. 25. 11:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

13.11-es vagyok.

Persze, így is van, ne agonizálj ezen! Szeritntem is meg fog nyúlni. Még mi sem tartunk ott de a 2 éves kislány akit említettem így volt. Olyan volt mintha fogyott volna egy csomót (még a férjem is észrevette pedig az nagy szó) pedig nem csak nőtt vagy 5 cm-t. Pelenkából is kisebbet kellett neki venni (Pampers 4+ helyett 4-est) a nyólás miatt kifolytak a dolgok.

2010. jún. 25. 13:40
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Már nem tudm melyik válaszoló vagyok..akinek vékony a lánya.:-)

Unokatesóm fia 3300 grammal született, három hónaposan 6.5 kg volt és 68 centi. Semmi mást nem ad neki csak anyatejet, 4, van hogy csak 5 óránként eszik. Na ilyen esetben mit kéne csinálni? Levenni ciciről félúton, hogy eleget ettél fiam, és hallgatni, hogy sír? Ez marhaság!

2010. jún. 25. 13:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia!hát az én 6 hónapos kisfam is 9800 gramm és 74 cm,biztos lessz ő is ekkora 1 évesen.
2010. jún. 25. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!