Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még itt más ekkora baba...

Van még itt más ekkora baba is? Babám most töltötte az egy évet és 12 kiló!

Figyelt kérdés

Most voltunk az 1 éves státusz vizsgálaton és 11 kiló 90 dekának mérték a kincsem! Itthon nem szoktam méregetni, de ezt kicsit soknak tartom. 2 hónapja 11,2 kg volt, azóta nem eszik többet, de sokkal aktívabb, többet mozog, mászik, most kezdett járni. Doki mondta diétáztassam.... amúgy nem kövér, mert elég hosszú hozzá, 80 cm körül. Ismerek nála sokkal hurkásabb kicsiket is.

Van másnak ilyen "nagy " babája? Titeket is megszólnak néha?

2010. jún. 25. 11:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az én lányom 3000gmal,és 52 cm el született,most 1 éves,és 78 cm,9000g,van pár hurka a kezén:),egy kis pocak

Nekünk meg azt mondták,hogy a magasságához képest kevesebb a súlya!A dokid az nem normális!Az igaz,hogy a nehezebb babák nehezebben állnak fel,kúsznak,másznak a "súlyú" miatt,de amíg a mozgásában nem zavarja(ezt a gyógytornászunk mondta!)

2010. jún. 25. 12:24
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
1 évesen 13 kg volt fiam, és 83 cm. 15 hónaposan 14 kg és 85 cm.Nekünk ilyet a dokink sosem mondott, hogy diétáztassam. Majd ha megy le mozogja. Jó pofa, diétáztasd, idióta egy nő lehet. Ne hogy éheztesd szegény gyereket.
2010. jún. 25. 13:04
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
12.22-es-nek. Van gyereked? Hogy mondod meg egy évesnek, hogy nem ehetsz többet? Ha te is éhes vagy eszel nem?
2010. jún. 25. 13:07
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Baromságot írt az első oldal legutolsója. Az én gyerekem kifejezetten rossz evő. Azt mondta az orvos hogy nagyon jól hasznosít.
2010. jún. 25. 13:09
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egy kicsit nagyocska de ha 80cm akkor nem lehet kövér max. babásan pufi.

Az enyémhez képest hatalmas de Ő meg kicsike bár minket nem piszkálnak pedig 2 orvosunk van. 16 hónapos, 9kg és 78cm. A szomszéd kislány 2 éves, Ő 12 kiló, nekik azt mondták, hogy pont átlagos a súlya.

2010. jún. 25. 13:11
 16/23 anonim ***** válasza:

13.11.-es vagyok.

Még annyit szeretnék mondani, hogy diétázni szerintem egészségtelen egy ilyen kicsi gyereknek (persze ne kapjon csokit stb. de írtad, hogy nem kap). Nem tudsz vele mit csinálni, ekkora és kész. Én sem tudok vele mit csinálni hiába szeretném, hogy legalább 1 kilóval legyen nagyobb, nem lehet megtömni!

2010. jún. 25. 13:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Na az örök kérdés ami foglalkoztatja az anyukákat..vagy a fura orvos vagy pedig a "jóakarók" miatt. Te tudod mit eszik a gyereked, ahogy írtad semmi felesleges marhasággal nem tömöd. akkor nincs gond, egyszer csak nem hízni hanem nyúlni fog. Én is egyet értek abban, hogy nem nagoyn lehet neki azt mondani, hogy nem ehetsz többet...ha téged zavar a súlya, akkor lehet cselezni laktató, de kevesebb tápértékű kajákkal. Bár szerintem nem érdemes egy évesen ezzel sakkozni.

az én lányom 1 évesen 82 cm volt és 8000 gramm..sehol egy hurka, pocakja sem volt, csak a buksijára növesztett jókora pofazacskókat. Az utcán volt aki megszólt, hogy látszik, hogy szeret a gyerek enni, mert milyen kövér...Úgyhogy értem mire gondolsz, nekem is rosszul esett.:-(

2010. jún. 25. 13:22
 18/23 anonim ***** válasza:
az én babám, 4 hósan 8, 5 kg volt, azóta nem etetem állandóan, nem akarom hogy nagyon pufi legyen, amúgy 4 kg mal is született, és 58 cm, rel,. most 10 kg 7 hónaposan
2010. jún. 25. 13:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom most múlt 11 hónapos, 82 cm, és 12 kg. Szerintem egyáltalán nem kövér, de nagyon cuki kis hurkái vannak, és édes pocija!

2010. jún. 25. 13:28
 20/23 A kérdező kommentje:
"Kitágul a gyomra", igen ez nekem is eszembe jutott, na de mit csináljak, ha már a születése óta nagy az igénye? Még javában anyatejes volt, amikor nagyobb adagokat evett. Doki első héten mondta álljunk át a 4 óránkénti szopizásra. Na ja de nem neki kellett hallgatni és látni ahogy sír a gyerek mert éhes (kevés tejem volt). Sosem tömtem, de ennél kevesebbet nem lehet adni egy ilyen korú, ilyen mozgékonyságú gyereknek.
2010. jún. 25. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!