Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak, hogy rendesen...

Mit csinaljak, hogy rendesen egyen?

Figyelt kérdés

8,5 hos kisfiam nem akarja megenni a zoldseget es a hust, es mar nincs otletem, hogyan ehetne meg. 6 hossan kezdtem neki adni elosszor kostolgatta, aztan rendesen ette amig egyszer ki nem hanyta a hust, es azota nem hajlando megenni gyumolcson kivul mast, meg persze az anyatejcin. Mar probaltam ujra kezdeni a kostoltatast de sikertelenul. Muszaj valahogy raszednem, mert sujos anemiaja van mar a zoldseg kihagyasa miatt. Az orvos tanacsa az, hogy ne eroltessem ha nem keri, de azert etessem meg vele:-(

Nagyon szepen kerek minden jo tanacsot es koszonom a segitseget.

Zsu

2010. jún. 25. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Készíts rendesen ízesített, berántott főzelékeket,Vagy adj abból,amit magatoknak készítesz. De keverheted a zöldségeket rizzsel is. Ha látja,hogy ti is azt eszitek,akkor ő is szívesebben eszi majd. Semmiképpen ne turmixold,legyen darabos. Ha lehet,akkor ne te add neki,hanem egye egyedül.

Ezek általában beválnak.

2010. jún. 25. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első válaszolóval.

Az tényleg beválik, ha hagyod, hogy a kis kezével maga próbálkozzon. Ez nagyon izgalmas feladat, leköti (én ilyenkor szoktam pár falatot a szájába tenni kanállal is, észre sem veszi, hogy megeszi...).

2010. jún. 25. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!