2 nagyon erős pozitiv tesztet csinaltam, ma reggel dokinal is voltam 3 mm petezsak latszodik fe meg nincs szivhang semmi 2 het mulva kell visszamennem. Biztosra vehetem a terhesseget?
Vedd biztosra, aztán ha esetleg mégsem marad meg a terhesség, akkor újrakezdheted a káros szenvedélyedet ha akarod.
Én mind a két babánál pozitívat teszteltem egy nap késés után és letettem a cigit, még mielőtt dokihoz mentem volna.
Persze, szerencsésebb évekkel előtte letenni de azért nem megy ez mindenkinek olyan könnyen. Amikor ott a baba akkor már nincs más opció. (Legalábbis számomra.)
"Nem jutnak at a karos anyagok"- aha, de ha esetleg megis, az "orvostudomany" nem fogja levenni a valladrol a felelosseget. Vagy majd mesz reklamalni a kamarahoz, hogy he azt mondtatok nyugodtan cigizhetek?
De felolunk aztan azt csinalsz amit akarsz. Engem nem erdekel egy vadidegen gyerekenek az egeszsege, ez csakis a te lelkiismeretedre van bizva.
"Úgy, hogy a terhesség korai szakaszában nem jutnak át a káros anyagok a babához. Nem én mondom, hanem az orvostudomány."
És szerinted mi számít korai szakasznak? Elárulom, hogy ezesetben max a beágyazódásig beszélhetünk róla, hogy nem jutnak át a káros anyagok. De miután már a teszt is kimutatta a terhességet, így már megtörtént a beágyazódás és a gyerek masszívan szívja amit az anyja.
Arról nem beszélve, hogy nem annyira egészségesek az elvonási tünetek sem terhesség alatt. Nem véletlen, hogy a csapból is az folyik, hogy már a baba tervezésekor fel kell hagyni minden káros szokással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!