Hogy szoktassam le 17 hónapos fiamat a szopizásról?
Már csak este és néha éjjel szopizik! Igazából nem is nagyon van már tejem, inkább csak a megszokás, az esti rutin miatt szopizik. Viszont rettenetesen ragaszkodik hozzá, követeli magának! Csak úgy nem tudom elhagyni, mert abból üvöltés van és mutogat az ágy felé, ahol szoptatni szoktam...
Ha lehet olyan válaszokat ne írjatok, hogy szoptassam nyugodtan 3 éves koráig mert nem szeretném! 16 foga van, úgy fáj már a szoptatás néha hogy szörnyű!
Előre is köszi a válaszokat!
Minden elismerésem! Ügyes voltál! :)
Az én fiam napközben egyáltalán nem kér cicit, viszont az estihez nagyon ragaszkodik...
Attól félek én is hogy sírás nélkül nem fog menni... :(
A Te babád éjszaka is szopizott? Nem kelt gyakrabban amikor elhagytátok a szopiztást?
Én egyszerűen egyik napról a másikra nem adtam neki többet. Megbeszéltük, hogy már nagylány, nem kell ciciznie, ahelyett kapja a tejcsit. Azt hittem véget nem érő hiszti lesz, de nem, könnyen fogadta. 4 nap mulva már egyáltalán nem kérte.
Csak ha elkezded, légy következetes, és soha többet ne adj neki, mert megzavarod.
Hát csajok minden elismerésem a tietek! :)
Nekem sajnos drasztikus megoldáshoz kellet fojamodnom.16 hónaposan állandóan cicizett, nem tudtam ledölni vagy leülni vele játszani mert azonnal jött és tépte le a ruhámat hogy cicizzen.Végül besokaltam, és körömrágás elleni lakkal kentem be a bimbómat, egész nap haragudott rám, de másnapra el is felejtette a dolgot.
Sok sikert.
Köszönöm a sok választ! :)
Még egy problémám van, hogy ő semmit nem hajlandó meginni csak a vizet! Se tejet, se kakaót, se gyümölcslevet, semmit... Szóval nem nagyon tudom helyettesíteni neki semmivel! Viszont eszik minden nap joghurtot, gyakran krémtúrót, túró rudit... Szerintetek ez elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!