Amikor a baba alszik, ti mennyire figyeltek arra otthon, hogy ne zajongjatok?
Vagyis, ugyanúgy tevékenykedtek a konyhában, nappaliban, fürdőben, vagy kifejezetten jobban odafigyelve csináljátok a dolgotokat? Gondolok itt bármire, fiók kihúzásra, szék betolásra, mosogatásra, tv-re, telefonálásra, stb. Tisztában vagyok vele, hogy ez a ház / lakás méretétől és elosztásától is nagyban függ, a kérdés csupán annyi, hogy próbáltok odafigyelni, vagy nálatok ez nem szükséges?
A válaszodhoz ha hozzátennéd, hogy mennyi idős a babád / gyereked, és hogy mennyire jó alvó-e, azt nagyon megköszönöm!
Direkt nem hangoskodok, de ha van dolgom, csinálom.
Amúgy ha csend van, akkor hamarabb felébred a fiam az első kisebb zajra, ha meg leteszem és utána csinálom a dolgom kisebb hanggal, akkor nem ébred fel rá.
Egy éves.
Valamennyire szoktatas kerdese is, jobb alvo lesz, ha nincs korulotte mindig siri csend.
Nem gyakoroltam a cintanyert, de siman mosogattam, pakolgattam, tv- t neztem, radiot hallgattam.
Most 3 eves, semmire nem kel fel.
Egyáltalán nem, mondjuk nekünk alapból mindenhol azt tanácsolták, hogy ne szoktassuk csendben alváshoz, mert akkor később amikor alszik magunkat szivatjuk meg, hogy csak nézhetünk ki a fejünkből, mert minden neszre felébred.
Nem úgy kell elképzelni, hogy hangoskodtunk vagy ordított a tv, de nem állt meg az élet
Éjjel figyelünk, napközben sem kezdek el direkt zajongani de teszem a dolgom pl: bekapcsolom a porszivot, mosogatok (amerikai konyhás nappali, a nappalibol nyílik a szobája). A közvetlen elalvás utáni 10 percben vagyok teljesen csöndben.
1 éves, de az elejétől így csináljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!