Szr anya vagyok ha nem fekszem bent az egy hete s babámmal a kórházban?
Sajnos magas crpje miatt maradnia kell 31-ig.
Folyamatos vizsgálatok antibiotikum intravénásan nagyon megvisel ezt látni.
Én ittvagyok vele az anyaszálláson de sajnos kezdenek emiatt a kórházi bezártság miatt rajtam kijönni depressziós tünetek.
Sajnos olyan alkat vagyok aki nagyon hajlamos rá. :(
Mi 50 km-re lakunk innen a kórháztól és én minden nap inkább bejárnék csak ne kelljen itt bent aludnom az anyaszállóba..
A baba tőlem teljesen külön egy másik szobában van :(
A párom viszont hibáztatni engem ha hazamegyek akkor szr anya vagyok és csalódott lesz..
Holott már ő is kíván az egyedülléttől.
Én pedig azt érzem jövő hét szerdáig egy roncs leszek ha maradnom kell.
És a babának az tenne jót ha kiegyensúlyozott anyja lenne :(
Márpedig napról napra rosszabbul érzem magam és félek mire kiemgednek minket én kikészülök 😥
" És a babának az tenne jót ha kiegyensúlyozott anyja lenne :( "
Ezzel a szöveggel kizárólag magadat nyugtatod, tehát beteg a baba, és téged kell sajnálni?
Egyébként meg menj haza , csinálsz amit akarsz, minket nem érdekel.
Hála istennek komoly baj nincs
A gyulladás lement
Szerintem is menjél haza.
Annyira durva, hogy a férjed ilyeneket mond. Ès ö hol van? Miért nem marad ö bent?
Ha minden nap meglátogatod akkor azzal semmi baj nincsen.
Nem nem leszel szar anya. A gyerek egy ici picit sem érez belöle semmit. Ha 10 km-ra laknál akkor nem az anyaszállon lennél, és akkor sem lennél ott 10 percenként.
Egyébként az anyaszállot olyanoknak találták ki akik képtelenek minden nap bejárni a gyerekhez, és föleg nagyobb gyerekekhez, akiknek már bizony fontos, hogy az anya minden nap ott legyen...
Nekem biztos nem lenne egy nyugodt pillanatom sem otthon, inkább szenvednék a szállón.
Igen, ha már 1 hetesen a saját érdekeidet/kényelmedet nèzed akkor bizony nagyon szar anya vagy, a párodnak teljesen igaza van.
Mi lesz ha otthon lesz beteg, lázas lesz, megy a hasa, folyton hányni fog - elmèsz wellnessezni, mert a gyereknek kiegyensúlyozott anya kell?
6 hónaposan kórhàzba került erős hasfàjással, hasmenéssel.Egy pillanatig nem volt kérdés, hogy ott maradok-e bent!(1 hétig széken aludtam)
3 évesen belenyúlt a konnektorba, költözéskor voltunk, egy konnektor volt szabadon hagyva, hàt beledugott egy övcsatot.2 napra megfigyelésen bent tartottak minket, EVIDENS hogy maradtam.
Te ezt mégis hogy a bànatba gondolod, hogy otthagyod a gyereked????
Nézz magadba, de kr.a gyorsan!!
Egy nyugodt pillanatom a mai napig nem lenne a gyerekem nélkül, pedig 9 éves màr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!