Akinek Pierre Cardin PS822 típusú babakocsija volt, fel tudta benne rendesen ültetni a babát?
Nekünk ilyen van.Az én lányom 10 hós őnállóan ül de kb 10 percenként kell felhúzni rendes ülő pozicióba a gyereket mert állandóan lecsúszik.
Ezért is szeretnénk egy sportot helyette.
Egyébként egy nagyon klassz kocsi,újszülőttnek ismét ilyet vennék
Második vagyok,bocsi az offért:
Vesztek helyette sport babakocsit?
Mi még nem ülünk benne, csak a nagyobb gyerekemet egyszer próba képen betettem. Szinte lejt lefelé:(
Ha arra kerül a sor, majd jobban megnézem, hogy esetleg valamivel alá lehet-e támasztani, esetleg egy ék alakú párnával javul-e a helyzet.
20:36 vagyok. Nekünk van sportkocsink, egy kis egyszerű, kaptuk, majd akkor ültetjük bele, ha már stabilabban ül. Két hátránya van, abban nem tud feküdni, meg nem átfordítható a tolókar.
Fenekénél én is megpróbálnám kiékelni, csak akkor lehet, hogy a lába nem fog elférni. De azért egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!