Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek Pierre Cardin PS822...

Akinek Pierre Cardin PS822 típusú babakocsija volt, fel tudta benne rendesen ültetni a babát?

Figyelt kérdés
Amikor felültetem a kisfiam,egy idő után lecsúszik és mint egy kifli ül benne szegény.
2010. jún. 24. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?tud ülni önállóan?teljesen felülteted?mármint a háttámla a maxon van?
2010. jún. 24. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van.Az én lányom 10 hós őnállóan ül de kb 10 percenként kell felhúzni rendes ülő pozicióba a gyereket mert állandóan lecsúszik.

Ezért is szeretnénk egy sportot helyette.

Egyébként egy nagyon klassz kocsi,újszülőttnek ismét ilyet vennék

2010. jún. 24. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
11 hónapos,szintén lecsúszik.
2010. jún. 24. 20:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is hasonló van, talán ugyanez a típus.. A fenekénél vízszintes marad, attól, hogy a háttámlát állítod, ezért csúszik le.
2010. jún. 24. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Második vagyok,bocsi az offért:

Vesztek helyette sport babakocsit?

2010. jún. 24. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi még nem ülünk benne, csak a nagyobb gyerekemet egyszer próba képen betettem. Szinte lejt lefelé:(

Ha arra kerül a sor, majd jobban megnézem, hogy esetleg valamivel alá lehet-e támasztani, esetleg egy ék alakú párnával javul-e a helyzet.

2010. jún. 24. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Még csak a középső pozíciót használhatja, de nagyon csúszik lefelé. Ha visszaigazgatom, akkor meg a fejtámla nyomja előre a fejét. Látszik, hogy nem természetes neki ez a póz. Már várom, hogy teljesen ülőbe tehessem, hátha úgy kényelmesebb lesz neki.
2010. jún. 24. 22:39
 8/12 A kérdező kommentje:
már meg tud ülni,6 és fél hónapos.de akkor úgy látom,típusprobléma,felesleges szervízbe vinni a kocsit.gondolkodom sporton,csak azt mondták,amíg billeg ne vegyek neki olyat.meg azoknak nem fordítható a tolókar.
2010. jún. 25. 09:00
 9/12 anonim ***** válasza:

20:36 vagyok. Nekünk van sportkocsink, egy kis egyszerű, kaptuk, majd akkor ültetjük bele, ha már stabilabban ül. Két hátránya van, abban nem tud feküdni, meg nem átfordítható a tolókar.

Fenekénél én is megpróbálnám kiékelni, csak akkor lehet, hogy a lába nem fog elférni. De azért egy próbát megér.

2010. jún. 25. 09:16
 10/12 A kérdező kommentje:
én már mindent próbáltam,de egy sz...r.olyan kocsit akarok venni,ami dönthető háttámlás és le tudom fektetni,ha elalszik nézelődés közben.
2010. jún. 25. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!