A második gyerek általában nyűgös, sírósabb?
Ismerősöknel így van. Anyáméknál fordítva volt. Megszívták velem, mint a torkos borz :D
Senki nem értette hogy mernek még egyet vállalni. Egy évig nem aludtak miattam :D
Én pont ellenkezőre ismerek példát. Az elsőt egy percre nem lehetett letenni mert folyton sírt, még kézben is sokszor. Lábujjhegyen közlekedtek körülötte ha végre elaludt.
A második mindennek örül, mosolyog egyfolytában, magát szórakoztatja, ha sír az is halkan nyöszörgés inkább és hamar abba is hagyja ha megoldódik a probléma.
Mi így jártunk sajnos.
A nagyobbik álomgyerek volt, semmi hasfájás, semmi nyűgösség, bárkivel jól elvolt, bátor, mosolygós baba és 5 hónapos korától átaludta az éjszakákat.
Most a 2. gyerekünk kész rémálom. Már a születése utáni napokban egész álló nap üvöltött, úgy kikészültem, hogy sírógörcsöt kapva összeestem a folyosón, úgy szedtek össze az ápolók, el is vitték tőlem a babát 1 éjszakára, ami nagyon jó volt.
Most fél éves, azóta nem aludtam ki magam, éjjelente 1-2 óránként kel, napközben nincs el egyedül, folyton nyíg, sír, ha nem foglalkozunk vele, rettentő nehéz vele.
Emiatt sajnos folyton kimerült, ideges vagyok, elhanyagolom a nagyobb testvérét is, a páromat is, teljesen ki vagyok merülve, úgy érzem csapdába estem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!