Minden nap furdetitek/furdettetek az ujszulott babat?
Figyelt kérdés
En minden nap furdetem miota hazajottunk a korhazbol (ott is minden nap furdettek) es furcsa,hogy van aki nem. Azert megis csak bukik,a tejci odafolyik a nyakaba stb csak jobb neki is tisztan. Felre ne ertsetek nem kotekedos kerdes,csak kivancsi lennek a masik oldal miert nem furdet naponta. Nyilvan mindenki maga tudja,hogy a jo a gyerekenek.
Általában. De volt, hogy du 6-kor úgy kidőltek, hogy 9-kor se keltek még fel, akkor hagytam. Este 10-kor amúgy is félálomban ettek már.
2018. okt. 22. 12:23
12/18 anonim válasza:
Nem fürdettem naponta, popsiját lemostam a csap alatt mikor szükséges volt, fürdeni 2-3 naponként fürdött, olyan féléves korától van esti fürdés, újszülött baba nem megy sehová, nem lesz koszos, csak a bőrét szárítod napi áztatással.
2018. okt. 22. 12:58
13/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,ment a zold kez mindenkinek fuggetlen attol melyik tabort erositi 😄🤗
2018. okt. 22. 14:14
14/18 anonim válasza:
Igen..
3 hetes kora őta igényli.. Ha nem fürdik hiszti van
Meg szep h mindig furdettem, remelem ha magatehetetlen lennek azert engem sem hagynanak a sajat mocskomban hogy erosodjon az immunrendszerem! Mert onnantol h bukik, kakil, pisil, igenis buzos ha benne hagyjak! Az enyem sosem volt beteg 2 eves kora elott szoval ennyit errol. Ekcemas a mai napig nem volt.
2018. okt. 22. 19:43
17/18 anonim válasza:
#16, nem volt benne hagyva a kakiban, pisiben, mint irtam, meg volt mosva a feneke, hajlatai, le volt mosva az arca eves utan, es le volt cserelve a ruhaja, 6 hetes koratol pedig nem bukott, viszont ekcemaval meg igy is szenvedtunk, ami a gyakoribb furdetessel csak meg rosszabb lett volna.
#4-5
2018. okt. 23. 22:30
18/18 anonim válasza:
Ekcemas pedig nem a napi szintu furdetestol lesz, de akiben benne van a hajlam, annal sokat ronthat rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!