Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért lett státusszimbólum a...

Miért lett státusszimbólum a babakocsi? Az ismerőseim ezen versenyeznek nevetséges.

Figyelt kérdés

A baráti körből nekünk lett először babánk. Annyira nem voltam benne a baba témában ,úgyhogy egy olcsóbb kategóriás babakocsit vettünk. A célnak meg felet, már egy könnyű kis sportra váltottam.

Az ismerőseinek most zsinórban születnek a gyerekeik /Hála Istennek/ és sorban hívogatnak, hogy ilyen meg olyan babakocsit vettek vesznek nézzem meg a neten. Kibeszélik egymást, hogy a ő kocsijuk drágább, jobb, meg ilyenek. Már örülök, hogy elköltöztünk, mert kimaradok ezekből a felesleges hülyeségekből, kinek milyen mennyi volt stb...

Most nem fényezni akarom magam, de nekem az volt a legfontosabb terhesen, hogy egészséges legyen a picim és nem naphosszat azzal foglalkoztam, hogy drágább kocsit találjak mint a barátnőm.

2010. jún. 24. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én használtat vettem 13 ezerért.Hát eléggé lenéznek a csajok:(Nem is hívtak azóta, hogy sétáltassuk együtt a babákat.Nekik mindenből a legdrágább van.Minek????

Ha még most megtudják milyen olcsón vettem a használt ülést.Anyámmm...Lehet, hogy még köszönni sem fognak.

Ez a versengés most tényleg menő.

2010. jún. 24. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Első vagyok és végigolvastam a válaszokat. Ha nem is ugyanaz mint a versengés, de itt is ugyanaz megy. Akinek olcsóbb kocsija van lenézi vagy hülyének nézi a másikat aki megvette a drágábbat. Én ezt sem értem. Valaki vagy meg van elégedve a kocsijával vagy nem. Felesleges árakról vitatkozni. Én speciel nagyon meg vagyok elégedve a mózeses kocsimmal, a lányom is szerette a mózeskosarat és a hordozót is. Remélem a tesó is szeretni fogja. A mi igényeinket ez szolgálta ki és kész. Bele voltam buzulva a kocsikba terhességem alatt, mindenhol ezt néztem, de végül csak a drága mellett döntöttem, akkor még olcsóbb kategóriában ilyet nem lehetett találni. Egy hátrányát tudom említeni, hogy nem átfordítható a tolókarja.

Én próbáltam olcsóbbakat is, nekem nem jöttek be, de nem azért mert tudtam mennyibe kerül. Én még sosem néztem le senkit a kocsija miatt, bárkivel elmegyek sétálni, babázni akármennyibe kerül a kocsija, autósülése, babaruhája, mit tudom én milye. Viszont elvárom, hogy ne éreztesse, hogy szerinte hülye vagyok amiért ennyi pénzt adtam ki érte.

Egyébként tökéletes kocsi nincs, vagy legalábbis még nem akadtam a nyomára. Ha apró is, de hibája mindegyiknek van. (vagy csak nem vallod be)

2010. jún. 24. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Én bolhapiacon vettem a babakocsit meg a hordozót 8 ezerért. Nem a legújabb és legszebb, de csak erre futotta. És tojok rá, hogy ki mit mond. A lényeg, ami benne van!
2010. jún. 24. 20:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Most itt azért megy a versengés kinek van a legolcsóbb?:))))))

Egyébként az első hózzászólóval egyet értek!

2010. jún. 24. 23:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, s de amikor valaki spórol rá, hogy jó drágát vegyen vagy hitelt vesz fel , na az nem normális dolog.

Én az középút híve vagyok, se nem túl olcsó, se nem drága, áltaában mindenből.

2010. jún. 25. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Első megint..ha valaki babakocsira vesz fel hitelt az szerintem sem koplett.

Valaki itt régebben írta, hogy a babaszobába a függöny kb 400000 Ft-ba került. Azon megütköztem kicsit, aztán arra gondoltam, hogy ha ilyen sok pénze van akkor arra költi amire akarja. Nekem nem fáj, attól nekem se több se kevesebb nem lesz a zsebemben. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Ez pont olyan, hogy miért baj az ha valaki használt Lada helyett új Passatot vesz? És? ezen nem ütközik meg senki max. irígykedik kicsit..

2010. jún. 25. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:

1500 eurós swarovski kristályos függöny?

szerintem az már túlzás, mint mondjuk százerer forintot adni egy cipőért

2010. jún. 25. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen arra a függönyre gondoltam. Nekünk túlzás, neki nem. Biztos szép függöny, tuti megcsodálnám, de nem venném meg. nem is tudnám kifizetni, de ez már más kérdés...de ha neki ez tetszik...ő tudja..csak példa kedvéért mondtam, hogy ahhoz sincs senkinek köze meg nem is irígylem érte..
2010. jún. 25. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!