Esküvő miatt utaztatnátok egy 6 hónapos babát?
Maga az esküvő, és az utána lévő lagzi/vacsora is kb. 150 km-re lesz tőlünk. A lányunk fél éves lesz akkor, és nem tudjuk, mi lenne a megoldás.
1. Anyukámékkal marad itthon, egy éjszakát lenne nélkülünk.
2.Jön velünk ő is, anyukám is, és ott alszanak a hotelban, napközben is vele lenne a babánk. Az esküvő, lagzi szerintem nem való egy babának. Hiába csendes, nyugodt típus, neki sem lenne jó, nekünk sem, és a többi vendégnek sem, ha magunkkal vinnénk.
Anyukám napi szinten velünk van, rengeteget vigyáz a picire, nagyon szeretik egymást. Viszont még nem aludt nélkülünk sehol... Még ha esti programunk is van, általában max. hajnal 1-re hazaérünk. Átalussza az éjszakákat, de nem akarnám, hogy bármi gond legyen, és mi nem lehessünk itt 15 percen belül. Nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy közel vannak hozzánk. Viszont a férjem és anyukám szerint is feleslegesen utaztatnánk, meg lehet hogy egy ismeretlen, új környezetben nem fog olyan könnyen elaludni, ébredni fog éjjel is.
én vinném magammal! mi most voltunk nem olyan rég a 2 éves fiúnkkal esküvőn, szerintem nagyobb gyerekkel macerásabb.. senki még rondán se nézett ránk, amiért nem ültük végig a templomi ceremóniát :) kint sétáltunk vele
vacsi után babakocsiban aludt az asztalunknál, nem zavarta a zene se 😊 fél12kor indultunk haza
én nem tudtam volna élvezni a bulit csak egész este agyaltam volna,hogy minden rendben van-e(annakellenére,hogy anyukámban megbízok)
én a második megoldást választanám inkább, főleg hogy nekem ilyenkorban még anyatejes is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!