Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esküvő miatt utaztatnátok egy...

Esküvő miatt utaztatnátok egy 6 hónapos babát?

Figyelt kérdés

Maga az esküvő, és az utána lévő lagzi/vacsora is kb. 150 km-re lesz tőlünk. A lányunk fél éves lesz akkor, és nem tudjuk, mi lenne a megoldás.

1. Anyukámékkal marad itthon, egy éjszakát lenne nélkülünk.

2.Jön velünk ő is, anyukám is, és ott alszanak a hotelban, napközben is vele lenne a babánk. Az esküvő, lagzi szerintem nem való egy babának. Hiába csendes, nyugodt típus, neki sem lenne jó, nekünk sem, és a többi vendégnek sem, ha magunkkal vinnénk.

Anyukám napi szinten velünk van, rengeteget vigyáz a picire, nagyon szeretik egymást. Viszont még nem aludt nélkülünk sehol... Még ha esti programunk is van, általában max. hajnal 1-re hazaérünk. Átalussza az éjszakákat, de nem akarnám, hogy bármi gond legyen, és mi nem lehessünk itt 15 percen belül. Nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy közel vannak hozzánk. Viszont a férjem és anyukám szerint is feleslegesen utaztatnánk, meg lehet hogy egy ismeretlen, új környezetben nem fog olyan könnyen elaludni, ébredni fog éjjel is.

2018. okt. 20. 14:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
55%

én vinném magammal! mi most voltunk nem olyan rég a 2 éves fiúnkkal esküvőn, szerintem nagyobb gyerekkel macerásabb.. senki még rondán se nézett ránk, amiért nem ültük végig a templomi ceremóniát :) kint sétáltunk vele

vacsi után babakocsiban aludt az asztalunknál, nem zavarta a zene se 😊 fél12kor indultunk haza

én nem tudtam volna élvezni a bulit csak egész este agyaltam volna,hogy minden rendben van-e(annakellenére,hogy anyukámban megbízok)

én a második megoldást választanám inkább, főleg hogy nekem ilyenkorban még anyatejes is volt

2018. okt. 20. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!