Mit lehet tenni az állandó gyereksírás ellen? Normális egyáltalán? Ki hogyan vészelte át ezt az időszakot? Létezik valamilyen praktika?
Az én lányom is ilyen baba volt. Fél kézzel csináltam mindent. Takarítás, evés, öltözködés... Néha még a mai napig is fél kézzel söprögetek, mintha lenne "valami" a másik kezemben, megszokásból.
Az az igazság, nálunk most se sokkal jobb a helyzet... hiába 6 ÉVES , egész nap nyűglődik, sokat föl kell venni.
Igaz nálunk 3 éves korára bizonyosodott be hogy refluxos, ez is sokat közrejátszott.
A hordozás egy kicsit segített a helyzeten, de túl későn kezdtük el, már túl nagy volt.
Nem bukik sokat esetleg a babád?
Nekem gerincsérvem van, így nem hordozhatok. Az én fiam is extra sírós volt, nem volt el kb 5 percig sem. Nekünk az adamo hinta ami bevált. Pihenő széket egyenesen utálta. Meg ami még kis ideig lekötötte ha jobb napja volt, az a játszó szőnyeg.
Kitartás, ez is el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!