A gyerekorvos azt mondta nyugodtam kilehet törölni kislány nemi szervét törlőkendővel, a bőrgyógyász azt mondta csak sima víz. Így is tettünk begyulladt, a sima víz a bacikat nem viszi le, Akkor most mi a helyes ápolás menete?
Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 15:43
11/19 A kérdező kommentje:
)/10 az egész gyerek köldökig tiszta kaki,kívül belül, itt nem elég a hüvelybemenet kitörölni,totál szaros a puni is :-( eddig csak vízzel lötyköltem mert nem akartam semmivel odanyúlni
2018. okt. 16. 19:22
12/19 anonim válasza:
Sima vízből tenyeszhet baci
Kell a popsitorlo
13/19 anonim válasza:
3 lányom van,ha annyira kakisak voltak megfürdettem öket,fürdetöt a vizbe teszek,még sosem gyulladt be tőle nekik
14/19 anonim válasza:
Nekem is többször volt ilyen köldökig kakis eset. Eleinte fürdettem a csap alatt,így többször begyulladt neki. Biztos bemosta a víz a bacit.
Mióta neogranormon törlőkendőt használok,nem gyullad be neki.
15/19 anonim válasza:
En is neogranormonos(sensitive) popsitorlovel torlom neki,foleg mikor nagyin kakis figyelni kell oda h ne menjen bele a huvelybe.En ettol annyira parazok ☹️
16/19 A kérdező kommentje:
Találtunk megfelelő törlőkendőt, akkor fürdésnél nem kell sima vízzel sem leöblíteni, vagyis nem baj, ha törlőkendős marad?
2018. okt. 18. 19:39
17/19 anonim válasza:
Az esti fürdésnél minden testrészét meg kell mosni tiszta vízzel és babafürdetővel. Mivel fürödni "tisztán" viszed (nem köldökig kakisan),ezért fertőzést sem kaphat. Persze elölről hátra mosod meg. Először p.unci,utána popsi.
18/19 A kérdező kommentje:
Gabica, eddig nem használtunk törlőkendőt csak babafürdetős vízzel mostam ki a kakiból, begyulladt és kiszárította a puncit:-( többet oda fürőszert nem viszek
2018. okt. 19. 09:29
19/19 anonim válasza:
Oda nem is szabad. Felnőtt sem ken bele semmit a sajátjába,nem? 1-2 gyors törlés megoldja.
Bár nálunk is volt olyan,hogy konkrétan már a nemi szervèből folyt kifelé. Na olyankor kitisztítottam,ahogy tudtam,és imádkoztam,hogy ne gyulladjon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!