Hajszárítózni a baba pocakját?
Mi csináltuk. Sógornőm (csecsemőosztályon dolgozik) javasolta. Egyértelmű, hogy nem 5 cm távolságról es nem max fokozaton.
De mi közben masszíroztuk is a hasát, így a kezünkön is éreztük volna, ha meleg. Semmi baja nem lett, cserébe elmúlt pár perc alatt a hasfájása. Melegítőpárna, csodacseppek, torna arb nem vált be. De lehet, hogy a hajszáritó hangja önmagában is megnyugtatja a gyerkőcöt. Kapcsolj youtuben be neki egy ilyet. Az egyik fiunknak elég volt a hang is. Fehér zaj, megnyugtatja a babákat .
Ha az ember nem idiota akkor nyugodtan lehet csinalni.
En csinaltam a fiamnal, nagyon szerette, egyertelmu hogy az ember nem 2cmre teszi a babatol, nem a csupasz pocakja fele, es nem a legforrobb fokozaton. Ha az ember odateszi a kezet erzi hogy az jo vagy sem... es ha jo az eg vilagon semmi baja nem lesz, sot.. + feher zaj ami szinten megnyugtatja oket.
Hajszaritas kozben sem eg le az ember fejbore mert tudja milyen tavolsagbol es milyen hofokon szaritson. Nem egy ordongosseg meg tul nagy esz se kell hozza...
az hogy volt egy marha aki nem volt korultekinto az nem azt jelenti egybol hogy akkor ez valami satanista dolog...
Azért a blikk cikkéhez tegyük hozzá, hogy ez az ember a hajszárítást is ugyanilyen eredménnyel végezte volna. Szóval nem a módszer, hanem a kivitelezés volt nem normális.
A hajszárítónál inkább a monoton zaj, ami megnyugtatja a kicsit. Éjszakára érdemes letölteni egy csendes verziót.
Napközben a hasfájáson leginkább a torna segít.
Ha pedig napokig nincs kaka, akkor érdemes lenne megpróbálni valamilyen probiotikumot pl biogaia. Vagy ha semmi nem segít, akkor negyon gyenge kamillatea ici-pici cukorral(nálunk orvosi javaslatra)kb 5ml./de ezt nem szabad naponta alkalmazni/
Azért az espumisant én nem hanyagolnám, minden evés előtt kell adni neki, ki kell várni a hatását.
Én nem hajszárítóznám a babát, a fehér zajt sem tartom jó ötletnek, inkább ringasd, énekelj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!