Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babám miért ordít...

8 hónapos babám miért ordít újabban minden éjjel?

Figyelt kérdés

Hat hónapos koráig szépen aludt. Aztán elkezdett felébredni éjjelente 1-2-szer. Ma már ott tartunk, hogy 2-3 órát is kell vele sétálni és sokszor még akkor is sír. Már hetek óta nem evett éjjel, nem hiszem, hogy éhes lenne. Inkább hisztinek tűnik, nem is fájdalmas sírás, bár ebben nem vagyok biztos.

Mi lehet a baj? Mit adjak neki?

Ja! Fogai most jönnek, még mindig nem törtek át. Adtam rá panadolt, kér éjjel jó volt, a harmadikon már semmit nem használt.

2010. jún. 24. 07:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a fogai jönnek. Légy türelmes, minél nagyobb annál jobban tűri majd a fájdalmat. Az utolsó őrlő fogakat mi más észre se vettük.
2010. jún. 24. 08:00
 2/2 anonim ***** válasza:
a fogai a ludasok es nem nagyon van mit tenni ez nalunk egy hetig tartott kb es utanna visszaalt a rend.mi hasznaltunk enyhen lidokainos kremet amit direkt fogzasra talatak ki es neha a hideg vizes gezlapot tekertem az ujjamra es azzal kicsit megdorzsoltem a foginyt de persze nem durvan es az jolesett neki.kitartast:-)
2010. jún. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!