Mikor fog ráállni 5 hónapos kisbabám a naponta egyszeri 1-2 órás alvásra?
Figyelt kérdés
Négyszer alszik egy nap fél órákat. Inkább túlfárasztja magát, de nem akar aludni. A négy alvásból három a levegőn babakocsiban történik. Mikor szokik rá a délutáni hosszabb alvásra? Vagy nekem kell rászoktatnom, ha kell, akkor hosszú ideig tartó sírások árán?2008. nov. 4. 21:21
1/5 anonim válasza:
Én 7 hónaposan szoktattam rá a kisfiamat a napi 2x 1, másfél órás alvásra, szerintem kb 1 évesen bírják ki a délelőttöt alvás nélkül. 5 hónaposan még a 2 napközbeni alvás is kevés szvsz. ilyenkor a fiam 2 óránként aludt változó hosszan. Észre fogod venni a baba jelzésein, hogy mikor lesz neki elég a napi 1 hosszabb alvás.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerintem is kevés, hogy napközben négyszer alszik fél-fél órákat. Akárkitől kérek tanácsot, mindenki ámul, hogy ennyi édes kevés. Figyelem a jelzéseit és reménykedem.
2008. nov. 4. 21:36
3/5 anonim válasza:
Az én lányom most 28 hetes.5 hónaposan 2-3x aludt 20-30 percet,most átállt a 2x 30-40 perc alvásra.Szerintem nem kell szoktatni,majd magától rá szokik.
4/5 anonim válasza:
Szia! Az én nagyfiam ugyanigy volt. Alig akarták elhinni.
Ő 8 hónapos volt mikor egyik napról a másikra átált,hogy délelőtt is meg délután is aludt 1.5-2 órát. Az éjszakákat pedig azóta átalussza. A napi egyszeri alvást 1 évesen kezdte el.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2008. nov. 6. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!