Beteg vagyok. Mit csináljak hogy ne kapja el tőlem a babám? Tuti el fogja kapni?
Figyelt kérdés
Féltem nagyon. Szoptatom őt.
Lázas vagyok meg nagyon köhögök is, fáj a torkom.
2018. okt. 10. 23:04
1/5 anonim válasza:
Maszk, gyakori kézmosás és ne csókolgasd.
Rengetegszer voltam beteg, de az óvintézkedéseket betartva legtöbbször megúszta a kicsi.
Szoptatni lehet betegen is, a gyereknek is segít, mivel ahogy győzöd le a betegséget, az ellenanyagot is megkapja.
2/5 anonim válasza:
Ha el is kapja, sokkal enyhébben. Viszont arra a vírusra ezután már védett lesz, mert az ellenanyagot tőled megkapja, így a legjobb, amit tehetsz, ha sokat szoptatod. 😊
3/5 anonim válasza:
Ha elkapja, hát ez van így fog kialakulni az immunrendszere. Nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni, gondolom nem ebolás vagy.
4/5 anonim válasza:
Mire rajtad megjelennek az első tünetek, már rég átadtad. Az jó, ha szoptatod, egyből kapja az ellenanyagot. Gyorsabban túl lesz rajta, mint te.
5/5 anonim válasza:
Sose kapta el a gyerek a betegsegemet pedig nem szoptattam. 2 evesen volt eloszor beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!