Ha én beteg vagyok elfogja kapni tőlem az 1 hónapos babám? Mit csináljak h ne kapja el?
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 11:45
2/7 anonim válasza:
Szàjmaszk, többszöri kézmosàs fertőtlenítés
3/7 anonim válasza:
Ha szoptatsz, nem fogja elkapni, csak az ellenanyagot megkapja az anyatejből.
4/7 anonim válasza:
Az én fiam pl nem kapta el 2 hónaposan.
Én is többször mostam kezet, próbáltam kevesebbszer magamhoz fogni, inkább babakocsiban sétáltunk sokat, hogy nyitott levegőn legyünk, ne a bacis lakásban.
És mindig volt nálam kézfertőtlenítő.
5/7 anonim válasza:
Mi a bajod?
Tőlem elkapta 5 hónaposan, pedig nálam nem volt vészes lefolyású, ő 2 hétre kidőlt úgy, hogy egész nap őt kúráltuk minden lehetséges módszerrel (sós levegő, stb.).
Pedig nagyon vigyáztam, de a szájmaszk csak a nyáladat fogja fel, a bacik át tudnak menni rajta, és annyiszor mostam kezet, hogy már kivörösödött a bőröm.
6/7 anonim válasza:
Nathas lett a lanyom, 2 nap mulva en, masnapra a 4 hetes babam, vegen apjuk. Az egesz csalad taknyos volt, pedig a kicsi szopik.:( hiaba minden ovintezkedes
7/7 anonim válasza:
Azért ez függ attol h milyen betegséged van...de szájmaszkot mindenképp szerezz és probálj keveset érintkezni a babával, ne ölelgesd puszilgasd. Kézfertötlenités stb. Szerintem ennxit tudsz tenni. Nekem igy sosem kapták el a gyerekek a nyavalyákat tölem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!