Tápszert mivel lehet kiegészíteni (hozzátáplálás jelleggel) 3 hónapos babánál?
1 hét nem hízás és kevés evés teljesen belefér, nyílik számára a világ, az evésnél minden érdekesebb.. Pláne ha a foga is jön, jóhogy nem eszik teljes adagot.
Én nem táplálnám hozzá még.. a te felelősséged, ha mindenképpen etetni akarod is kövesd az ajánlott sorrendet! Elsőként adható ételek: alma, barack, répa, krumpli, sütőtök. Első nap csak max 3 kanállal, aztán lehet növelni a mennyiséget, ha nem okoz hasfájást, szorulást. De ráértek még!
Egyébként az enyémek is tartottak ilyen időszakokat, szóval tapasztalatból írtam, hogy 1 hét kevés hízás + kevés evés nem a világ vége.
Vannak ilyen időszakok, mikor nem vagy kevesebbet hiznak.
3. kislányom most 3,5 hónapos sajnos 3 hete teljesen tápszeres lett( lázas lettem és elapadt a tejem) azota viszont székrekedéses lett, igy a dokink javasolta,hogy kezdjem hozzátáplálni vagy legalább itatni sütötöklével. Most kezdtük 2 napja,egyelöre pár korty lével,valóban segít neki.
A komolyabb hozzátáplálással megvárom a 4-5 hónapos kort.
Nem msradnak le semmiről, a méregetést pedig felejtsd el szerintem,én egy ill et se mértem. Volt pisis,kakis pelus, nőttek akkor nagy baj nem lehet.
63 cm és 5900 gramm a babám és teljesen jo kis formás baba,ahhoz képest a tiéd sem tűnik kevésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!