Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukak segitseget...

Tapasztalt anyukak segitseget kernem. Hogy is van ez a hozzataplalas?

Figyelt kérdés
Igeny szerint ciciztetek (6hos) elkezdtuk a hozzataplalast mar a gyumi puret adnam neki.De nem vagyok azzal tisztaban, hogy csinaljam.Ha nem szeretnek etkezest kivaltani,akkor cici elott vagy utan etessem es hanyszor?Vagy ha etkezest szeretnek kivaltani?Kezdo anyuka vagyok :/
2018. aug. 12. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Előtte
2018. aug. 12. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Hanem akarsz kiváltani (és miért akarnál ilyen korán?) akkor egy órával cici után, ha nem kéri gyakrabban mint két óránként.
2018. aug. 12. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha igény szerint cicizik, akkor nem értem mit szetetnél "kiváltani"?

Amúgy meg ha szetetnéd sokáig szoptatni, akkor szopi után kínáld.

Minél ritkábban kínálod, annál lassabban megy a folyamat, de persze rajta is múlik, mennyire "fogékony" az evésre.

Nekem egy pürés babám volt, többi blw-s.

Szerintem az sokkal természetesebb formája a ht-nak, és abszolút a baba igénye szerinti.

2018. aug. 12. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Elotte erdemes adni mert ha mar valamennyit, barmennyit szopizott, nem lesz tul lelkes.az edes utan a kevesbe edes krumplira repara almara stb.

Es amig kostoltatsz addig jo ha elotte adod de azert elobb utobb erdemea kivaltani az elso etkezest, hiszen epp ez a lenyege...utana 2-3 hetente mindig egy masikat aztan vagy elvalasztodik vagy nem..ettol nem gatolod hogy igeny szerint szopizzon csak megteremted a lehetoseget hogy mast.is egyen....de ha elobb szopiztatod minden egyes alkalommal akkor miert is kezdené érdekelni mas..

2018. aug. 12. 22:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!

Nem szeretnek meg etkezest kivaltani,csak erdekelt akkor, hogy kell csinalni.

2018. aug. 13. 07:08
 6/9 anonim ***** válasza:

nem vagyok még expert, mi még ott nem járunk, de vigyázz, mert az egésznek meg van a logikája. Hogy milyen sorrendbe csináld, mennyit adj neki, mire figyelj, mikor add, hogy kombináld a cicivel és a többi.

persze lehet józan paraszt ésszel is csinálni, de pl ismerősünk mondta, hogy elszúrta és a gyümölccsel kezdte, ami édesebb és így nem volt már hajlandó zöldséget enni, mert az nem annyira édes.

Mi zölddel akarjuk kezdeni

2018. aug. 13. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy gyümölcsöt vagy zöldséget eszik szívesen a gyerek, csakis tőle függ. Mi gyümölccsel kezdtünk, a zöldséget mégis szívesebben eszi.

Kedves kérdező! Igèny szerint szoptatott kisfiam alig akart kanállal enni, nyüszített és tépte a ruhám, "cicit kèrt". Ezért nálunk az vált be, hogy szoptatás után kóstoltattam az ételekkel. Most 10 és fèl hónapos, jó evő. Érdekli, hogy mi mit eszünk,kèr belőle. El tudja dönteni, hogy most kér pl.barackot, vagy nem. Ha nem kèri, kiköpi, de máskor meg megeszi. Napi 4-5x eszik már. Egyébkènt meg ugyanúgy szopizik, mert igènye van rà. Nem kell rástresszelni, ha valami nem ízlik neki elsőre, kínáld meg vele többször.

2018. aug. 13. 10:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat remelem, hogy a zoldseget is enni fogja.Az alma puret is szivesen fogadta , de mar utanna oklendezni kezdett.Biztos fura az allaga neki.
2018. aug. 13. 13:37
 9/9 A kérdező kommentje:
A kanallal nincs gondunk hozza szokott ,mert mindig abba fejtem egy kis tejet es ugy a d-vitamint bele.
2018. aug. 13. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!