Száraz üvegbe teszed a tápszert? Hogy szárítod meg a cumisüveget?
Figyelt kérdés
Száraz üveget ajánlott nekünk a Milupás védőnő, hogy akkor nem fog eldugulni a cumisüveg és először a tápszert, utána a vizet tegyem bele. Mi 2 üveget használunk, de nem szárad meg a következős használatig.2010. jún. 23. 19:58
11/12 anonim válasza:
Szia!
Mindkét fiam tápszeren nőtt fel.
Én mindig a vizet tettem először az üvegbe, abba a port. Először nem függőlegesen ráztam az üveget, hanem körkörösen, csuklóból mozgatva. Amikor már eltűnt a por a tetejéről, akkor ráztam függőlegesen.
Esetleg másfajta cumifejet próbálj ki.
Mi AR Milupát eszünk, az jóval sűrűbb, mint a HA1. Avent üveghez a DM-es cumit használjuk. Még sosem dugult el!
Valamint a száradás. Amikor még 3 óránként evett a gyerkőc, akkoris megszáradt. Jó forró vízben elöblítettem, és jól kiráztam a cumisüveget utána. Fejjel felfelé, azaz talpra állítva szárítsd! Hidd el, kiszárad:)
12/12 anonim válasza:
Szia
Mi is ezt a tápszert használtuk. Én mindig a vízbe tettem a tápszert és sosem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!