Száraz üvegbe teszed a tápszert? Hogy szárítod meg a cumisüveget?
Én először kimérem a vizet egy harmadik üvegben, amit csak erre használunk és úgy öntöm a porra. Nekünk volt, hogy akár 5-6-szor is eldugult 1 evés alatt, már sík ideg voltam. Így, hogy a port teszem bele, így max. 1-szer szokott.
Végül a Milupa dobozára is így van ráírva, száraz üveg, por és víz, majd összerázni.
Én 2 Meleda-s üvegben tárolom a forralt vizet. Belemérem a tápszert, lezárom (ez nem cumis hanem rendes teteje van) és kb. fél percig rázom. Utána beleöntöm a cumisüvegbe. Még sosem tömődött el, pedig 1-es cumit használunk.
Mi lenne a különbség, ha a por lenne előbb benne? Semmi, a végeredmény teljesen ugyanaz.
Nem AR-es tápszert használsz? Az el tudja tömíteni.
Ezt írta a védőnőjük:
A Milumil HA 1-es tápszer már keményítőt tartalmaz így a feloldásnál minél melegebb a víz anál nehezebben oldódik.
Fontos, hogy az elkészítésnél száraz cumisüvegbe a port és utána a fele vizet. Azt összerázni és utána adni hozzá a másik fele vizet. Azt körkörös csuklómozgással elegyíteni. Így nem lesz olyan csomós és a cumisüveget sem dugítja el. Célszerű a keményítő tartalmú tápszereknél nagyobb lyukú cumit választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!