Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Száraz üvegbe teszed a tápszer...

Száraz üvegbe teszed a tápszert? Hogy szárítod meg a cumisüveget?

Figyelt kérdés
Száraz üveget ajánlott nekünk a Milupás védőnő, hogy akkor nem fog eldugulni a cumisüveg és először a tápszert, utána a vizet tegyem bele. Mi 2 üveget használunk, de nem szárad meg a következős használatig.
2010. jún. 23. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az enyém sosem dugult el. Mindíg a vizet teszem bele először, mert ha a tápszert rakom bele, akkor csalhat a mennyiség és kevesebb vízhez lesz keverve. Szóval először a vizet mérem ki. Ezzel csak az a baj, hogy az a fránya tápszeres mérőkanál mindíg párás lesz és rátapad a tápi, azt meg utálom. De ez van.
2010. jún. 23. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Én sem tudom megszárítani, erre én is kíváncsi vagyok, hogy milyen javaslatokat kapsz majd. Bocsi az offért.
2010. jún. 23. 20:18
 3/12 A kérdező kommentje:

Én először kimérem a vizet egy harmadik üvegben, amit csak erre használunk és úgy öntöm a porra. Nekünk volt, hogy akár 5-6-szor is eldugult 1 evés alatt, már sík ideg voltam. Így, hogy a port teszem bele, így max. 1-szer szokott.

Végül a Milupa dobozára is így van ráírva, száraz üveg, por és víz, majd összerázni.

2010. jún. 23. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Én 2 Meleda-s üvegben tárolom a forralt vizet. Belemérem a tápszert, lezárom (ez nem cumis hanem rendes teteje van) és kb. fél percig rázom. Utána beleöntöm a cumisüvegbe. Még sosem tömődött el, pedig 1-es cumit használunk.

Mi lenne a különbség, ha a por lenne előbb benne? Semmi, a végeredmény teljesen ugyanaz.

Nem AR-es tápszert használsz? Az el tudja tömíteni.

2010. jún. 23. 20:41
 5/12 A kérdező kommentje:
HA 1-et.
2010. jún. 23. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi HA start-ot használunk, Bebát és Milumilt is próbáltam már. Akkor nem tudom, mi lehet a baj, talán nem elég meleg a víz?
2010. jún. 23. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, és nem, én nem szárazba teszem. Sokszor előtte veszem ki a sterilizálóból. Akkor még nedves.
2010. jún. 23. 20:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Ezt írta a védőnőjük:

A Milumil HA 1-es tápszer már keményítőt tartalmaz így a feloldásnál minél melegebb a víz anál nehezebben oldódik.

Fontos, hogy az elkészítésnél száraz cumisüvegbe a port és utána a fele vizet. Azt összerázni és utána adni hozzá a másik fele vizet. Azt körkörös csuklómozgással elegyíteni. Így nem lesz olyan csomós és a cumisüveget sem dugítja el. Célszerű a keményítő tartalmú tápszereknél nagyobb lyukú cumit választani.

2010. jún. 23. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
helló!Én Mi a beba ha start prot esszük,legtöbbször vizes üves,forró víz,tápi,és a tápiskanállan jól összekeverem.még sose dugult el,aventes 2-es cumi
2010. jún. 23. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:
A Bebánál nálunk sem volt gond, csak váltottunk a doki tanácsára, mert nem nagyon ette a kisfiam, és a Milupánál már más is tapasztalta egyébként.
2010. jún. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!