Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell csinálni a lisztes...

Hogyan kell csinálni a lisztes főzeléket a babáknak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy konyhatündér sajnos. Eddig ugye megfőztem az alapanyagokat, botmixer és kész. De mostantól olajat is szeretnék használni, meg bevezetni a glutént liszttel.

Olajat is minden főzelékhez kell adni, vagy valamikor főzhetek úgy is "főzeléket" (főtt cuccok mixelve) mint eddig? A liszt fehér legyen, vagy inkább valami zabpehelyliszt. Később úgyis fog fehérlisztet enni (bölcsi, ovi stb) annak ellenére, hogy én próbálom kerülni majd. Ehhez is kell szoktatni, vagy nem muszály? Bocsi, hogy összetett a kérdésem, a véleményetekre, tapsztalatokra lennék kíváncsi.

Köszönöm!

2010. jún. 23. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy főzd,ahogy magatoknak. Vagy behabarod,akkor nincs benne zsiradék,vagy berántod. És sózd vagy ha kell,cukrozd meg. Természetesen csak keveset tégy a főzelékbe.
2010. jún. 23. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Rnedes lisztet használj,később úgy is azt fog enni. Semmi baja nem lesz ettől a babáknak. Erre már a táplálkozás tudósok is rájöttek. A nyugati országokban már a 4 hónapos babák is kapnak normális lisztes ételeket.
2010. jún. 23. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kifözöm a dolgokat,és berántom!
2010. jún. 23. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! próbálkozunk :o)
2010. jún. 25. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!