Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig használtátok a...

Mennyi ideig használtátok a légzésfigyelőt? 8 hósak vagyunk, kellhet még?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 18:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Csak mert folyton beriaszt,az éjszaka közepén mert lemásznak róla,és cibálják a vezetékét,az egyiket már javítani is kellett..amúgy nem ébrednének fel,de erre mindannyian talpra ugrunk.Úgy érzem több kárt okoz mint hasznot.
2010. jún. 23. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg 1 éves korig ajánlják, de ha te nyugodtan tudsz anélkül is aludni akkor vedd ki a gyerkőcök alól. Az én kisfiam 1 éves mi még mindig használjuk én nem tudtam volna nélküle nyugodtan aludni, most már lassan mi is kivesszük.
2010. jún. 23. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már kivettem, ugyanezért. Ha eddig nem volt gond, akkor már nem is lesz:)
2010. jún. 23. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:

1 éves a kislányom.

Eddig téves riasztás nem volt, csak éles. Első 7 hónap alatt 4. A múlt héten egyik éjjel szintén beriasztott, és tényleg nem vett levegőt. Annyira kifárasztotta magát napközben a futkosással, hogy nagyon bealudt.

Mi bennhagyjuk, 2 lapos van, nem tud lemászni róla.

2010. jún. 23. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia, en nem hiszek a legzesfigyelokben, ahol elek senkinek nem is ajanljak, mert hamis biztonsagerzetet kelt. Bolcsohalal donto tobbseggel 6 honapos kor elott all be, ti mar ezen reg tulvagytok, szoval szerintem nyugodtan vedd ki, foleg, ha a csalad nyugalmat zavarja.
2010. jún. 23. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólást nem értem. Miért jó kiiktatni egy lehetőséget, ami megmentheti a baba életét? Mi úgy vagyunk vele, hogy első a biztonság. Sokan mondták, hogy az ő gyerekük is felnőtt légzésfigyelő nélkül, minek veszünk. Hát, azért mert soha nem bocsájtanánk meg magunknak, ha pont vele történne valami.

11 hónapos a babánk, és mi még használjuk. Két lapos érzékelője van, így mindenhol érzékeli a pöttömöt, nem tud lemászni róla.

2010. jún. 24. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!