Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ajándékot vigyek 11...

Milyen ajándékot vigyek 11 hónapos kisfiúnak?

Figyelt kérdés

Nem szeretném megkérdezni a szülőket,mert én leszek a keresztanya.De tapasztalatom kevés.Hasznos,nem túl drága,már most ,de később is alkalmas játékot szeretnék.Milyen ötletetek van?

Előre köszi!

2010. jún. 23. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Kismotor (2-3ezer) utcára való, bébitaxi (3-5ezer) lakásba való olyan lábbal hajthatós ráülősre gondolok, formaevő játékok, zenélő-villogó játékok.
2010. jún. 23. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Első vagyok, ilyesmire gondoltam. Én tescoban vettem hasonlót 3500 ft-ért, szintén keresztelőre.

2010. jún. 23. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:

vagy ez:

[link]

2010. jún. 23. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Leporelló mesekönyv, kirakók, nagy fűzhető golyók amiket nem tud lenyelni

Valamilyen építő játék, nagy dömper, fűnyíró, talicska

2 kisfiú anyukája.

2010. jún. 23. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Ilyen eszembe se jutott!!KÖSZI!

Akkor is jó,ha még nem jár a kis manó?

2010. jún. 23. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is kismotor a nyerő!De ne gondolj drága puccosra!Nekünk ez a fajta van!A lányom 4 éves, és amióta járni tud azóta nyüstöli!több méretben kapható!Nekünk van egy ami picike, és van a legnagyobb!A 7 éves unokatesónak is ilyen van, ő 7 éve nyomja!Ezek a fajták bírják a legtovább!!

[link]

2010. jún. 23. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, én 8 hónaposnak vettem, már rá tudott ülni, járni még nem tudott. De azt is élvezte, hogy ülhet rajta. Azóta már hajtja, mint a meszes :)
2010. jún. 23. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
A mi családunkban sok a gyerek,mindegyiknek van bébitaxija , és motorja is, de a bébitaxihoz hozzá sem nyúlnak, vagyis addig volt jó, míg picik voltak!Másfél évesen már a mocit hajtották, mert a taxi túl lassú, és alacsony!
2010. jún. 23. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!