Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utólag is kiderülhet, hogy...

Utólag is kiderülhet, hogy egy baba hipotón? Mármint csak pár hónaposan.

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 12:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom se forgott még 7,5 hónaposan, mindig csak C betűzött, meg hason fekve repülőzött. Neki is enyhe hipotóniája volt, de 6 alkalommal elég volt kezelni, és már mászott is. Sajnos erre nem figyelmeztetnek az orvosok és védőnők sem igazán, nekünk kell résen lenni. A Dévényeseknél jó kezekben vagytok, mindenkinek csak ajánlani tudom.
2010. jún. 23. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nálunk nyolc hónaposan derült ki,elhúzódó szülés,semmit nem mondtak,hogy gond lenne,forgás időben és rendben volt,de utált hason lenni.A kúszást próbálta és már kutyázott,de a kezét nem bírta használni.Elvittem a Dévényesekhez és a második kezelés után másztunk!A kúszás sajnos kimaradt,de azt mondta a gyógytornász,hogy a mászás sokkal fontosabb.Azóta is járunk Dévény tornára,pedig már mindent szépen csinál,most kezd önállóan,kapaszkodás nélkül állni és egyre többet lépeget.A Dévény módszer egy csoda,ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem.Ja a gyerekorvos csak annyit mondott,hogy annyi pénzért ő is kitalál a gyereknek valami bajt,na én le is váltottam őt,mert igen is baj volt,hiszen ő a második babánk és jól tudtam,hogy valami nem stimmel.A kar és a nyaki izmok teljesen le voltak tapadva,pedig kétszer voltunk az ortopédklinikán is egyszer hat hetesen,egyszer pedig négy hónaposan.Na erről ennyit.
2010. jún. 23. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
első vok. igen, a gyerekorvosok...na inkább végezte volna a dolgát, mint másokat gyanúsítgasson. nálunk amúgy ez fel sem merülhetett, már az, hogy direkt járatták, mert pénzt akartak érte, ui. szerencsére sopronban vagyunk, ahol ingyenes a dévény, vagyis tb-s, aabbl meg nem fognak meggazdagodni....
2010. jún. 23. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!