Angelcare 301 bébiőrös légzésfigyelőt szét lehet szedni külön használatra?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha már a légzésfigyelő nem kell csak a bébiőr működik magában?
Nagy a ház sokat vagyunk a kertben.
2018. szept. 28. 17:24
1/7 anonim válasza:
Úgy gondolom akkor csak a bébiőr funkciót kapcsolom be.
Ha nincs érzékelő lap (én így értelmezem a szétszedést) akkor nincs ami továbbítsa a hangot.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom melyik fajta van nekem, de angelcare az tuti. Kihúztam a lapot belőle, gondoltam így meg lehet oldani, hogy csak a bébiőrt használjam. Sajnos nem jött össze, mert elkezdett jelezni, hogy "nem vesz levegőt a baba". Leírásom meg nincs hozzá.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
Sajnálom... nem igazán akartam ilyen drága dolgokat venni...
2018. szept. 28. 21:45
4/7 anonim válasza:
Igen, csak át kell állítani bal oldalon a gombot
5/7 anonim válasza:
Igen lehet használni lapok nélkül, bébiörként, csak át kell állitani. Én is használtam igy ha a kerben voltam.
6/7 anonim válasza:
De lehet
Csak úgy kell beállítani, hogy a veveő ne érzékelje a lapot
( amikor én tettem fel a kérdést senki nem válaszolt, én 401-et vettem végül, egyébként a leírásban sincs benne egyértelműen hogyan kell)
7/7 A kérdező kommentje:
De jó!
Köszönöm szépen! 😊😊
2018. okt. 1. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!