1 éves babának születésnapi ajándék?
Mit szokás adni egy ilyen idős kicsilánynak? Nem volt korábban kisgyerek a családban, nincs tapasztalatom.
Valami aranyos ruhácskára gondoltam, de jó lenne mellé valami apróság, amit a gyerek is értékel esetleg. Vagy inkább játékot érdemes helyette választani? Azzal még inkább bajban lennék, hogy mi való egy ekkora gyereknek, ami nem csak egy-két hónapra jó.
Kérdezd meg az anyukáját. 😄
Kismotor, baba, lego duplo, játékbaba kiegészítő (babakocsi, bölcső), éjjeli fény, kislámpa a szobájába.
Inkább játékot, én utáltam ruhákat kapni mert mindig olyat kaptam ami nem tetszett, ezért mindig eladtam őket még úgy címkéstől, nem érdekel nem adok rá olyat ami nem tetszik.
A játék az meg biztos Jo, az sem baj olyat veszel amit később tud majd használni például mesekönyv, az mindig telitalálat.
A csipogós villogós vackok, én nem sok értelmét látom bár a gyerekek szokták szeretni.
Én tanulókutyust, és formabedobót vettem a saját fiamnak, most három éves mindkettőt utálja azóta is , úgyhogy látod még én sem találtam el pedig az én gyerekem.
Úgyhogy én maradnék a könyvnél, esetleg Gyurma, pár hónap múlva azzal is tud játszani. Még amit szoktak szeretni a hangszerek, babáknak való hangszert hiszen az enyém azért odáig volt, van benne cintányér, ilyen olyan csörgősők, dob, ezt általában minden gyerek szereti. Meg kell is nekik.
A fenti játék ötletek mind jók.
Ruhát azért nem vennék, mert annak egyelőre csak az anyuka örülne, a pici még ebben a korban nem értékelné.
(Én 10 éves koromig utáltam, ha ruhát kaptam ajándékba!)
A lányunk most volt egy éves, férjem keresztszüleitől matatókönyvet kapott. Saját maguk állították össze varrták meg, de lehet kapni neten is, ha jól láttam.
Nálunk még az Fisheres intelligens asztalnak volt sikere, de az nem túl olcsó.
Tőlünk ezt kapja névnapra, de jó szülinapra is:
Elég sok érdekesség van rajta, és most akciós az emagon.
Ruhát is vehetsz persze, egy ennyi idős babának még úgyis mindegy :) Emellé nézhetsz akár bababiztos mosható filctollat. A gyerektől alig tudom sokszor elvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!