Kórházba látogatáskor nagyon gáz, ha nem tudunk vinni ajándékot?
Hirtelen született kisbaba a családban. Este megyünk látogatóba, de én is meg a férjem is egész nap dolgozunk, meló után egyből rohanunk, mint az őrült, hogy odaérjünk látogatási időben, így nincs időnk vásárolgatni...
Ilyenkor szoktak egyáltalán vinni valamit? Vagy nem gáz, ha majd csak később lesz valami, amikor már otthon lesznek?
A mentes víz a legjobb a kórházban, én fél literes kiszerelésben kértem, császáros sebbel könnyebb volt abból inni, mint a másfelest emelni. A gyümölcslétől fájt a babám hasa és én sem bírtam meginni. Viszont egészen a szülésig minden műanyag kaját hanyagoltam és a kórházban (a család szörnyűlködése mellett) ölni tudtam volna egy hamburgerért. Az még jó.
Nagyobb dolog ajándékba, virág, scomag meg csak macera leaz a kismamának, amikor haza engedik, annyival többet kell cipelnie. Jobb azt hozzájuk vinni majd.
Kétszer szültem.
Mindkettőnel az esett jól,hogy bejöttek és megneztek minket.
Nem az ajándék vagy a gyümölcs,bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!